Lööge kinganinad läikima! Tallinnas avab peagi uksed uus peopaik Helitehas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania progressive hausi ja tehno artistiduo Pig & Dan.
Hispaania progressive hausi ja tehno artistiduo Pig & Dan. Foto: Eraokogu

Helitehas avab end veebruari lõpus «Less is More» peoseeriaga, mille peaesinejaks on Hispaania progressive hausi ja tehno artistiduo Pig & Dan. Peol mängivad muusikat ka kohalikud skeene lipulaevad: Rulers Of The Deep, Merimell ning Girti Suun.

Dan Duncan ja Igor Tchkotoua kohtusid 1999. aastal ning hakkasid sellest ajast peale koos muusikat tegema Pig & Dan nime all. Nende koostöö tulemusena on ilmunud viis albumit ja üle saja loo. Pig & Dan on ka kahe plaadifirma «Elevate» ja «Onolog» rajajad ja vedajad.

Hispaania progressive hausi ja tehno artistiduo Pig & Dan.
Hispaania progressive hausi ja tehno artistiduo Pig & Dan. Foto: Erakogu

Muusikat on nad produtseerinud ka koos mitmete teiste selle žanri tippudega nagu Monika KruseAdam BeyerPaul KalkbrennerMark Reeve jt.

Pig & Dan külastavad esmakordselt Eestit Helitehase avapeol Less is More.

Muusikaprodutsent Meelis Meri, Tallinn Express saatejuht ja peo resident ei ole oma kiitustega Pig & Dani suhtes kitsi: «Hea duo on, olen neid palju aastaid nii raadiosaates kui pidudel mänginud. Neil on oma saund, nad on väga andekad DJ-d ja produtsendid.»

Varsti avatav peopaik on Helitehas kuni 1500 inimest mahutav koht, kus korraldada kontserte, pidusid, firmaüritusi ja sünnipäevi.  

Peagi avatava peopaiga Helitehas logo.
Peagi avatava peopaiga Helitehas logo. Foto: Erakogu

Reedel, 22. veebruaril astuvad Helitehases ülesse: Pig & Dan, Rulers of The Deep, Merimell ja Girti Suun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles