Paparatso: Kurt Cobaini lesk Courtney Love on tundmatuseni muutunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Courtney Love Cobain (54) jäi kõmupiltnike kaamerate ette Los Angelese lennujaamas. Värsketel fotodel näeb naisterahvas ülimalt võõras välja ning oli väidetavalt koos salapärase meesterahvaga. 

Nirvana laulja Kurt Cobaini lesk Courtney varjas end lennujaamas suurte, tumedate päikeseprillide taha. Ta kandis tagasihoidlikku riietust ning paistis olevat ka täiesti meigivaba.

Courtney on varasemalt ka ise ilukohendusi tunnistanud. Ta kinnitab, et on lasknud teha nii nina- kui ka näoringlõikuse, mida ta ei kahetse absoluutselt. 

Lisaks räägivad kurjad keeled, et Courtney tarvitas heroiini juba siis, kui tütar Frances Bean Cobain veel tema kõhus oli.

Ilmselt on ka narkootikumide pruukimine oma jälje jätnud: 2003. aastal vahistati ta narkootikumide omamise eest. Vaid tunnid pärast vahistamist võttis Courtney üledoosi valuvaigistitest. 

Courtney Love aastal 2011. 
Courtney Love aastal 2011. Foto: Francois Mori / AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles