Piltuudis: Paldiskis õppiva jaapanlanna unistus täitus - ta kohtus Barutoga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapanist pärit vahetusõpilane Hana kohtus Barutoga.
Jaapanist pärit vahetusõpilane Hana kohtus Barutoga. Foto: Lääne-Harju vald/ Facebook

Lääne-Harju valla Facebooki on postitatud tore pilt sellest, kuidas Jaapanist pärit vahetusõpilase unistus on täitunud - ta kohtus Baruto ehk Kaido Höövelsoniga.

Vahetusõpilasest on Lääne-Harju valla Facebookis ka varasemalt juttu olnud. Siis kirjutati, et neiu oskab juba pisut eesti keelt ja et talle maitsevad kohuksed. Lisaks teadsid tüdruk Eesti kohta enne vaid seda, et Tallinna vanalinn on kaunis ning et siit on pärit Jaapanis tuntud Baruto. 

«Ehk õnnestub Barutoga Eestis kohtudagi, see on Hana suur soov,» kirjutati toona lootusrikkalt. Tore uudis on see, et nüüd ongi Hana unistus täitunud:

«Kirjutasime 3. detsembril Paldiski Ühisgümnaasiumis õppivast Jaapanist pärit vahetusõpilasest Hanast. Tema suureks unistuseks oli kohtuda Barutoga. Täna sai Hana unistus teoks,» seisab nüüd Lääne-Harju valla Facebooki postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles