Lõppeb “Proovikale” registreerumine

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebändide konkurss "Proovikas 2008".
Noortebändide konkurss "Proovikas 2008". Foto: Proovikas.ee

Laupäeva, 10. jaanuarini on linna ja maakonna noortebändidel võimalus registreeruda juba neljandat korda toimuvale konkursile „Proovikas 2009".

Pärnu Filharmoonia reklaamitoimetaja Ülle Jantsoni teatel on aasta-aastalt tõusva huvi tõttu muutnud konkursi korraldajad kauplus "Muusik", Pärnu Kontserdibüroo ja Pärnu Filharmoonia sel aastal eelvoorud avalikuks.

"Kui seni valiti finaali pääsejad esitatud demo-plaatide alusel, siis nüüd saavad kõik registreerunud võrdse võimaluse astuda üles live's 30. ja 31. jaanuaril klubis Kaseke," märkis Jantson.

Eelvoorudes tuleb igal ansamblil esitada kaks lugu, kogupikkusega kuni 10 minutit. Žürii valib eelvoorudest finaalkontserdile kuus ansamblit, lisaks pääseb edasi ka publikult enim hääli saanud bänd.

Jantsoni teatel võivad konkursil osaleda koosseisud, mille liikmete vanus ei ületa 25 eluaastat ja mis tegutsevad Pärnu linnas ning maakonnas või kasutavad aktiivselt oma harjutusruumina „Proovikat".

Stiililisi ja žanrilisi eelistusi konkursil osalejatele pole, kuid esitatav muusika peab olema omalooming.

Registreerimisleht ja bändi demo tuleb viia kauplusesse "Muusik", kus on saadaval ka registreerimislehed. Samuti saab registreeruda "Proovika" kodulehel Internetis.

Täpsemat infot saab Risto Tammelt telefonil, 504 4048 või siin oleval e-posti aadressil.

2009. aasta tegijaim kohalik noortebänd selgub 15.veebruaril Endla teatri Küünis. Peaauhinnaks on 10 000 krooni, lisaks eripreemiad.

Mullu võitis „Proovika" metal-core stiili viljelev ansambel „Sick Of Sorrow".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles