Soome popstaar ALMA avaldas Tallinnas filmitud muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome popstaar ALMA avaldas Tallinnas filmitud muusikavideo
Soome popstaar ALMA avaldas Tallinnas filmitud muusikavideo Foto: Konstantin Sednev

Soome uhkus ALMA avaldas uue singli «When I Die» Casablanca Records/ Universal/ Warner/ Virgin EMI & PME kaudu.

Laulu produtsendiks ja autoriks on ALMA, Justin Tranter ja Mike Sabbath ning «When I Die» on teine pala 5. aprillil ilmuvalt debüütalbumilt «Have You Seen Her?». See tähistab ka järjestikust uute lugude avaldamise algust koos neid saatvate visuaalidega kuni värske albumi ilmumiseni.

ALMA avalikustas ka oma oodatud Euroopa tuuri kuupäevad ja paigad, mille hulgas London, Pariis, Berliin, Helsingi ja Tallinn.

«When I Die» muusikavideo on üles vôtnud tunnustatud Soome režissöör Miikka Lommi ja see näitab viimase ôhtusöögi meeleolus ALMAt endale hauda kaevamas. «Laul sündis môttest, et see millal ja kuidas me siit ilmast lahkume ei ole üldse meie kontrolli all. Me veedame liiga palju aega muretsedes asjade pärast, mida me kontrollida ei saa, me proovime koguaeg olla paremad, rikkamad, edukamad. Harva suudame väärtustada käesolevaid hetki. Mine peole, kuluta oma raha (isegi kui sul on homme tööpäev) ja sa jääd ellu!» ütleb ALMA. «Tahtsin, et video näeks välja kui sinu elu viimane pidu, teades, et lôpp on kohe kätte jôudmas.»

ALMA «When I Die»

ALMA  on 23-aastane neoonroheliste juustega, pungiliku suhtumisega ja erakordse hääle ning andega särav artist, kes on osa uuest vôimsate naisartistide pôlvkonnast, kellel midagi öelda.

Uus singel järgneb tema kriitikute poolt kiidetud EP'le «Dye My Hair», millelt pärit plaatina singel «Chasing Highs», hitsingel «Phases» ft. French Montana (koos CHARLI XCX»i poolt valminud eksklusiivse videoga) ja tema 2018 mixtape «Heavy Rules.» ALMA on kogunud kokku üle 350 miljoni Spotify striimi ja on olnud iTunes'i maailma edetabelite eesotsas.

ALMA on teinud ulatuslikult koostööd oma kuulsate sôpradega nii kontsertidel kui stuudios, kelle hulgast olgu nietatud Charli XCX, Tove Lo, Zara Larson, Dua Lipa, Halsey ja Miley Cyrus.

2018 aastal oli ta tuuril koos sôbra MØ»ga, aga selle aasta ALMA esinemised lubavad täiesti uut showd, värske muusika ja väga eriliste üllatustega.

Euroopa tuuri kava:

Mar 29: The Academy, Dublin

Mar 31 – Warehouse, Glasgow

Apr 01 – Academy 2, Manchester

Apr 02 – The Haunt, Brighton

Apr 03 – Electric Brixton, London

Apr 05 – Burgerhaus Stollwerk, Cologne

Apr 06 – Melkweg Oude Zaal, Amsterdam

Apr 07 – Rotonde Orangerie, Brussels

Apr 08 – La Maroquinerie, Paris

Apr 10 – Plaza, Zurich

Apr 11 – Technikum, Munich

Apr 12 – Festaal Kreuzberg, Berlin

Apr 15 – Niebo, Warsaw

Apr 17 – Club Hollywood, Tallinn

April 18 – Black Box, Helsinki

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles