Aigi Vahing on endiselt stiilselt kiilakas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse kaasaegse kunsti vaieldamatu superstaari Sophie Calle’i personaalnäitus „Hoia end. Ole tubli“ on kultuuripealinna aasta üks tähtsündmusi. 
Ingrid Peek ja Aigi Vahing
Prantsuse kaasaegse kunsti vaieldamatu superstaari Sophie Calle’i personaalnäitus „Hoia end. Ole tubli“ on kultuuripealinna aasta üks tähtsündmusi. Ingrid Peek ja Aigi Vahing Foto: Tiit Mõtus

Tallinna Kunstihoones esmaspäeval, 28. novembril avatud prantsuse kaasaegse kunsti vaieldamatu superstaari Sophie Calle’i personaalnäitus «Hoia end. Ole tubli» on kultuuripealinna aasta üks tähtsündmusi. Seda väisas ka seltsielus täna madalat profiili hoidev Aigi Vahing.

Mõned aastad tagasi unelmateriiki Ameerikasse emigreerunud ning Hollywoodiski varvast filmimaailma ukse vahele torgata püüdnud seltskonnastaar Aigi Vahing naases Eestisse selle aasta varakevadel, et juhendada Tallinnas vabastava tantsu kursust. Hetkel töötab Aigi kinos Sõprus projektijuhina.

Kaunitar on tunnistanud ilma valehäbita, et oli aastaid buliimik ning et see oli ka üks põhjustest, miks ta otsustas Ameerikasse kolida ja seal tiibu sirutada.

Buliimiast ehk sisuliselt söömissõltuvusest ja ka muudest sõltuvustest paranemisest kirjutas Vahing ka oma 2010. aasta sügisel  ilmunud raamatus.  

Aigi märkis raamatuesitlusel, et igal inimesel on «tema väike, alatu ja ahne mina, kes toitub ainult glitzist ja glamuurist, vahet pole, on need teadmised, autod, ehted või armastus, mida ta ihaldab».

Ja lisaks teine, kõrgem mina, mis saab toidet otse allikast - nimelt on Vahing hakanud uskuma, et «iseenda kõrgusele tõustes on inimene võimeline ületama oma väikese mina kitsendused ja piirangud ning tõusma Olümpose mäele, kus armukadedus, vihkamine jms tunded pole enam mürk, vaid elavhõbe - jumal Merkuuri aine, millest villitakse seda, mida hetkel vaja».

Enne kodumaale naasmist üllatas Aigi eestlasi ka videoga, kus ta paljaks pöetud peaga New Yorgi Brooklyni linnaosa tänavatel tantsib. Naine väitis, et see oli üks tema viisidest, kuidas tüütuks muutunud buliimiast vabaneda.

Eestisse naastes kasvatas Aigi juuksed õlgadeni, kuid otsustas mõne aja möödudes pea siiski taas kiilaks ajada. Täna on endine seltskonnadaam suurepärases vormis ning püüab glitzist ja glamuurist suure kaarega mööda käia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles