Video: kõmuline Harry Stylesi tätoveering lauljanna näol osutus reklaamitrikiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Styles 2017.
Harry Styles 2017. Foto: SIPA/Scanpix

Nädal aega tagasi postitas lauljanna Kelsy Karter Instagrami pildi, millel on naise näole värskelt tätoveeritud Harry Stylesi nägu. Peale seda oli aga sotsiaalmeedia elevust täis.

Lauljanna Kelsy jagas sotsiaalmeedias pilti, kus on värkselt tätoveerinud One Directionist tuule tiibadesse saanud Harry Stylesi portree endale paremale põsele.

See ajas aga sotsiaalmeedias inimesed endast välja ning segadusse ning inimesed ei suutnud uskuda, et see on päris.

Naine postitas kaks pilti, mille pealkirjaks kirjutas: «Ema, vaata, mis ma iseend tegema panin.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mama, look what i made me do

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on

Ei ole üllatav, et päev peale pildi postitamist avaldas Kelsy singli nimega «Harry», mis räägib tema armastusest Harry Stylesi vastu. Laul sai tänu näotätoveeringule piisavalt tähelepanu, nagu ka oodata oli.

Kuid sellega asi ei lõppe. Läks mõni päev veel edasi ning Kelsy postitas oma YouTube'i kanalile video, milles tunnistab, et tätoveering polegi päris. Tünga mõte oli lihtne- saada oma laulule lihtsalt rohkem kuulajaid.

Even more unsurprisingly, a few days later, Kelsy revealed in a YouTube video that the tattoo was fake and the whole thing was a ploy to get more people to listen to her song. A tale as old as time, truly.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles