Shanonilt ilmub singel «Lumekuninganna»

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanon
Shanon Foto: Shanon

Raadio Elmar hommikuprogrammis rääkis Janek Harik Shanonist, et sel nädalal ilmub bändi kolmas singel «Lumekuninganna».

Nende viimane singel «Üksinda» jõudis nii mõnegi kohaliku raadio edetabelisse, kuid sellist edu ei osanud Janek Harik ja Fredi Tomingas oodata.

Plaanisite pool aastat tagasi vallutada Eesti muusikamaailma. Kas nüüd saab öelda, et esimesed suured sammud selleks on tehtud?

Jah, esimesed sammud on astutud. Ja asi on läinud üle ootuste. Ise ka ei uskunud, et eelmine aasta võiks nii hästi lõppeda.

Kas kogu teekond on olnud külma peaga kalkuleerimine või on seal olnud suur ports õnne?

Ma arvan, et suur osa on loogilisel mõtlemisel ja asjade korralikul sättimisel. Me üritame esmalt teha peaga ja siis vaatame, mis edasi saab.

Aga siiani on kõik läinud väga hästi.

Olles näinud teid hiljuti teleekraanil, siis kas Shanon on oma välist imagot muutnud ja läinud üle «tumedamale poolele»?

Ma ei oska öelda, kas see imago on meil lõplik. Aga me ei rõhuta sellist tumedat poolt.

Seekord tahtsime lihtsalt veidi erineda.

Mis on uue aasta plaanid?

Anname kontserte. Sel aastal tegeleme sellega kindlasti rohkem. Valmistame ette suurema asja materjale.

Kuupäevasid välja ei ütle, sest me ei tea, millal plaadimaterjal täielikult valmis saab, aga me loodame sel aastal plaadi välja anda.

Suvetuure ei plaani?

Kes teab.

Shanoniga on vahepeal liitunud Meelis Tauk, kes The Sunist eelmisel aastal lahkus loominguliste erimeelsuste tõttu. Kuidas ta Shanonisse sattus?

Meelis on juba pikemat aega sõber ja kui selline uudis tuli, siis vaatasime, et ta sobiks meile täpselt.

Eelmine mees, Ivar Lints, elab Tartu lähedal või Põltsamaal ja kuna Meelis on Tallinna poiss, saime asjad klapitatud nii, et meil ka parem.

Raske on ju teisel inimesel kaugelt käia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles