Briti koomiku väitel üritas David Bowie meelitada 16-aastaseid tüdrukuid kolmekat tegema (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Bowie 1983. aastal.
David Bowie 1983. aastal. Foto: Ralph Gatti

Briti koomik David Baddiel väidab, et legendaarne muusik David Bowie üritas 80ndatel 16-aastast tüdrukut ja tema sõbrannat meelitada kolmekat tegema.

Koomiku väitel leidis seik aset, kui Bowie puhkas Kariibidel koos Rolling Stonesi laulja Mick Jaggeriga, vahendab Daily Mail. Bowie oli toona umbes 40-aastane.

Väidetavalt võttis Bowie tüdrukute ees paljaks, pani mängima oma hittloo «Let's Dance» ning asus selle järgi tantsima. Seejärel võtsid ka tüdrukud riided seljast ning üks neist hakkas legendaarse muusikuga amelema. Kolmekaks asi siiski ei kujunenud, küll aga seksis Bowie 16-aastase tüdruku sõbrannaga.

Kirjanik ja koomik David Baddiel (vasakul) väidab, et Bowie üritas noori tüdrukuid kolmekale meelitada.
Kirjanik ja koomik David Baddiel (vasakul) väidab, et Bowie üritas noori tüdrukuid kolmekale meelitada. Foto: AFP/SCANPIX

Koomik kuulis juhtunust, kui oli õhtusöögil ühega kõnealustest tüdrukutest. «Ma küsisin talt, et miks ta ei tahtnud Bowiele süütust kaotada. Ta vastas, et see poleks Bowiele midagi tähendanud,» meenutas Baddiel oma taskuhäälingus.

Bowie tunnistas ka ise, et oli karjääri hiilgeajal sugueluga uskumatult valimatu. «Ma lõin kõigile külge, need olid imetabaselt vastutustundetud ajad,» meenutas staar BBC intervjuus.

David Bowie suri 2016. aasta jaanuaris 69-aastaselt.

David Bowie suri 2016. aastal.
David Bowie suri 2016. aastal. Foto: Reuters/ScanPix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles