Galerii: Simple Session tõmmati Studios käima kuuma peoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu 19. korda toimuv ekstreemspordivõistlus Simple Session kostitab külalisi närvekõditavate trikkide kõrval ka meeleoluka öise programmiga, mis sai alguse juba eile. Täna jätkub järelpidude programm esmakordselt toimuva Live Night formaadiga, kus astuvad üles Võsu riimimeistrid 5 miinust ning Soundcloudist tuule tiibadesse saanud räpparid nublu ja Pluuto.

Simple Sessioni juhatas sisse eel-eelpidu vanalinna ööklubis Studio neljapäeval, 31. jaanuaril.

Peol möllati lausa kahel korrusel: alumisel kuumutasid rahvast DJde Paul Oja ja TBOY (FIN) hiphopirütmid, ülemisel valitsesid hausigurud QrX ja MHKL.

Täna, 1. veebruaril toimub klubi Laev Arenas Simple Sessioni uus järelpidu Live Night, kus astub üles eesti räpi koorekiht – nublu, 5miinust ja Pluuto. Kontserdile panevad plaadimasinate taga väärika punkti DJ Paul Oja, Rämmar DJ-d ning MHKL & Jozels.

Simple Sessioni järelpidude programmijuht Philip Nikolajev kommenteeris peoprogrammi avalikustamisel, et Live Night on uus hingamine legendaarsete Simple Sessioni järelpidude kõrvale.

«Simple Sessioni rahva seas on väga palju välismaalasi ja soovime neile Live Nightil tutvustada eesti räpiskeene kuumimaid nimesid,» kommenteerib korraldaja. Ka plaadikeerutajad said Nikolajevi sõnul vastavalt sellele valitud: «Tegemist on hetke kõige kuumemate DJ-dega, kes on mõjutatud hip-hopist, aga ei mängi ainult 100% hip-hopi.»

Simple Session Live Night toimub pealinlaste seas tuntud Klubi Laev kõrval asuvas pop-up klubis Laev Arena. Tegemist on selleks talveks ehitatud suure välipaviljoniga, mis avab enda uksed kõikidele muusika- ja ekstreemspordisõpradele avalikult tänaõhtusel sündmusel.

Võistluspäevad lähevad nii laupäeval kui ka pühapäeval sujuvalt üle meeletuks peoööks ööklubis Club Hollywood. Laupäevase peo peaesinejaks on kodumaine duo Öed, kes astuvad üles LIVEiga. Plaate mängivad ka DJ Pinball (FIN) ning Jaan Jaago (nimekiri täieneb). 

Kui finaalid peetud ja medalid kaela riputatud, on aeg pidada maha legendaarne Simple Sessioni järelpidu, mis lõppeb alles esmaspäeva hommikutundidel. Puldis DJ Pinball, Kristopher Luigend, Paul Oja, TBOY (FIN), Jaan Jaago, Wazar, Curlykills ja Dr.PhilGood.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles