Loomade nimel nälgiv nõid Alisa tahab poliitikasse: legaliseerin marihuaana ja prostitutsiooni (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisa Verde
Alisa Verde Foto: Konstantin Sednev

«Selgeltnägijate tuleproovist» tuule tiibadesse saanud nõid Alisa Verde (28) teatas 22. jaanuaril, et alustab näljastreigiga, et poliitikud oma meelt muudaksid nind keelustaksid karunahafarmide töö. Limonile antud intervjuus ütleb naine, et on sihikindel ning nõus end isegi surnuks näljutama.

Jaanuari lõpus lükkas riigikogu 28 vastu- ja 25 poolthäälega ning ühe erapooletuga menetlusest välja 18 parlamendisaadiku esitatud eelnõu, mis näeb ette karusloomafarmide sulgemise viieaastase üleminekuajaga. 

Nõiasaate teise hooaja võitja Alisa Verde soovib, et parlament mõtleks oma otsuse osas lähitulevikus ümber.

Naine andis Limon LIVE show-le avameelse intervjuu, et rääkida lähemalt oma otsusest. Alisa on üheksa päevaga kaotanud juba viis kilogrammi ning näljast tekkinud nõrkuse pärast palus ta lausa teisele korrusele sõita liftga.

Kui Alisa käest tervise kohta küsiti, vastas ta teravalt: «Proovige ise üheksa päeva end näljutada. Eriti riigikoguliikmed- las proovivad need, kes andsid oma hääle meie riigis võimalusele loomadelt nahk pealt ära rebida!»

Nõiatari jaoks on kõige ärritavam asi näljastreigi juures see, et mitte ükski poliitik ei ole vastanud tema protestile. «See on sellepärast, et kõik poliitikud on nii hõivatud oma valimiskampaaniatega. Nad külastavad inimeste kodusid brošüüridega, justkui oleksid nad Jehoova tunnistajad,» nentis ta.

Mõni päev tagasi käis noor poliitik Keskerakonnast Alisat külastamas. Nõid rääkis talle oma probleemist ning palus tal oma erakonnakaaslastele öelda, et nende otsuse tõttu üks Eesti kodanik hetkel nälgib. «Ta lubas selle teate Ratasele edastada ning jäin ootama.»

Nõid hoiatab, et see pole nali ning on valmis oma alustatuga lõpuni välja minema. Kui parlament oma otsust ei muuda, võib lõppeda juhtub tragöödiaga.

«Ma pean alati oma lubadusi. Ma imestan, kuidas võimul olevad inimesed öösiti magada saavad. Kuidas nad kasvatavad oma lapsi, kuidas nad oma naistele ja armukestele karusnahkseid kasukaid ostavad, teades, et Alice suri, sest nad ei tahtnud kolleegidega maha istuda ja ühte normaalset otsust vastu võtta,» rääkis nõid.

Naine ei välista, et ühel hetkel ise üksikkandidaadina poliitikasse suundub. Eksperimenteerimiseks on ta nõus töötama Eesti parlamendis aasta aega ilma tasuta. «Peamised punktid mu poliitilises programmis oleks legaliseerida marihuaana, geiabielud, prostitutsioon ja eutanaasia,» ütles nõid Alisa. 

Vaata täispikka venekeelset intervjuud nõid Alisaga Limonist.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles