Minister Mailis Reps kinnitas, et tema pikaajaline abielu Läti vandeadvokaadiga on lõppenud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ja Agris Repšs.
Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ja Agris Repšs. Foto: Arno Mikkor / Raigo Pajula / presidendi kantselei

Poliitik Mailis Repsi abikaasa Agris Repšs poseeris pildil koos tumedapäise lätlannaga, kes teatas, et veedab mehega Kuubal mesinädalaid. Täna pärastlõunal kinnitas ka Reps, et tema pikaajaline abielu Läti vandeadvokaadiga on lõppenud.

Haridus- ja teadusministri Mailis Repsi abikaasa poseerib eile ennelõunal Facebooki postitatud pildil koos tumedapäise lätlannaga. Naine annab teada, et veedab mehega Kuubal mesinädalaid.

Võib-olla pole sel suurt tähendust, kuid nii Agris Repšs kui ka tema lätlannast kaaslane on juba mõned kuud varem pannud oma Facebooki lehele äravahetamiseni sarnased pildid vaatest maalilisele päikeseloojangule Riias.

Abielukriisile viitas ka mullu novembris Instagrami pandud perepilt, kus Reps poseerib ilma meheta.

Mitu tundi pärast uudise avalikukstulekut teatas Reps: «Mõistan, et minu abielu lõppemisega seotud küsimused võivad meediat huvitada. Palun siiralt mõista ka minu soovi seda teemat mitte kommenteerida ja eelkõige minu palvet säästa oma lapsi eraelulistest meediakajastustest.»

Mailis Reps ja Agris Repšs tutvusid sajandivahetusel ning abiellusid 2003. aastal. Paaril on kuus last, noorim neist sündis 2017. aasta kevadel.

Copy
Tagasi üles