Sõda läbi? Hugh Jackman ja Ryan Reynolds kuulutasid välja vaherahu

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba mõnda aega on fännid saanud sotsiaalmeedias kaasa elada kahe ülihumoorika näitleja Hugh Jackmani ja Ryan Reynoldsi omavahelisele lõõpimisele, mille käigus on teineteist tögatud ja vaat et solvatudki – Deadpooli mõõgad ja Wolverine’i küünised on piltikult öeldes agaralt käigus olnud. Nüüd aga on mehed vaherahu välja kuulutanud.

Ryan Reynolds avaldas eile Twitteris pildi, millel nad omavahel kätt suruvad, ning teatas, et tegemist on ametliku vaherahuga. «Hea tahte märgiks teen ma tema firma Laughing Man Coffee jaoks ilusa reklaamklipi,» lisas Reynolds, kelle vembumehe kuulsus on laialt teada.

Laughing Man Coffee on fair trade kohvifirma, mille tulud lähevad samanimelisele heategevusfondile, kust rahaline abi jõuab tagasi kohvifarmerite peredesse ja kogukondadesse.

Ka Jackman ise teatas, et ulatab oliivioksa ning lubas osaleda reklaamklipis Reynoldsi firma Aviation American Gin tarbeks.

Reynoldsi ja Jackmani omavaheline naaklemine hakkas pärast seda, kui Jackman keeldus Deadpooli filmis taas Wolverine’i kehastamast. Reynolds nägi kirglikult vaeva, et see ikka teoks saaks. Isegi tema kaasa Blake Lively kurtis, et peab abikaasa tähelepanu nimel Jackmaniga võitlema – nii sügav oli mehe pühendumine.

Kuigi online-kraaklemine paistab olevat lõppenud, siis fännid lootust ei kaota. Ehk koidab siiski päev, mil me neid kaht koos ekraanil näeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles