Kuula ja vaata: Eesti modernse küttemuusika lipulaev andis välja uue videosingli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horror Dance Squad andis välja uue singli.
Horror Dance Squad andis välja uue singli. Foto: Promopilt

Samal ajal kui popmuusika paremik ennast Eesti Laulul proovile paneb, toob kodumaine metalcore bänd Horror Dance Squad kuulaja ette uue, raju ja värske kõlaga singli.

Lugu nimega «Isn't It Obvious» räägib sellest, et kui soovid midagi oma elus muuta või enda arengut millelegi suunata, siis tuleb teha jõupingutusi, asjad ei juhtu iseenesest. Vokalisti Ian Karell sõnul ei saa mitte keegi meist üleöö edukaks - see võtab aega ja nõuab pingutust. «Me kõik oleme võimelised oma täiuslikku potentsiaali saavutama kui oleme valmis vastavateks katsumusteks,» usub Karell.

Peale seda kui sai avalikustatud EP «Game Changer», album «Leap» ning singel «100», on bänd jõudnud oma kõlaga järgmisele tasemele, säilitades metal-žanri ekstreemse olemuse, kuid vürtsitanud seda elektroonikaga ja atmosfäärilise puhta kitarri kõlaga. Lugu lindistati Eestis ning miksiti produtsent Dan Welleri poolt Suurbritannias, kes on tuntud eelkõige koostööst bändidega Enter Shikari, Young Guns ja Sikth.

Kuula ja vaata, kuidas kõlab ning näeb välja modernne metal läbi Eesti bändi Horror Dance Squad võtme:

Horror Dance Squad astub sel aastal esimest korda lavale 8. veebruaril Tallinnas Von Krahlis koos Freakangeliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles