Ehmatus: rokilegend Ozzy Osbourne jätab tervisehädade tõttu terve Euroopa turnee ära, sealhulgas ka Helsingi kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne.
Ozzy Osbourne. Foto: AP/Scanpix

70-aastane rokilegend Ozzy Osbourne andis teada, et jätab terve Euroopa tuuri ära, kuna arstid ei luba tal tervisehädade tõttu lavale astuda.

Legendaarsest hevibändist Black Sabbath tuntud Osbourne teatas Facebookis, et jätab arstide soovitusel ära kõik Suurbritannia ja Euroopa kontserdid. Hevimees pidanuks tuurile minema sooloartistina, Black Sabbath lõpetas tegevuse 2017. aastal. Helsingi kontsert oli planeeritud 24. veebruariks.

Euroopa turnee jääb ära rokilegendi kehva tervise tõttu. Arstide sõnul on Osbourne'il tõsine ülemiste hingamisteede põletik, mis võib tuuritamise tagajärjel areneda kopsupõletikuks. Ozzy soolobändi tuuril pidanuks kaasa tegema ka briti heviikoon Judas Priest.

«Mul on kohutavalt kahju, et pean Euroopa tuuri edasi lükkama. Tundub, et juba oktoobrist saati ei lähe mul miski korda. Esiteks nahamädapõletik sõrmes, nüüd gripp ja bronhiit,» kirjutas Ozzy fännidele.

«Ma tahan vabandada kõikide oma fännide ees, kes on alati lojaalsed olnud, oma bändi, meeskonna ja Judas Priesti ees, et teid kõiki alt vedasin. Ma luban, et tuur Judas Priestiga siiski toimub, seda planeeritakse ümber septembriks,» teatas hevimees südamlikult.

Ozzy Osbourne ja Black Sabbath Riias 2016. aastal.
Ozzy Osbourne ja Black Sabbath Riias 2016. aastal. Foto: Dmitri Kotjuh
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles