Haapsalu rokifestivali vägev täiendus: briti poproki suurnimi James Morrison esmakordselt Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Morrison
James Morrison Foto: Promopilt

Viimase kümnendi üks põnevamaid hitimeistreid James Morrison esineb 20. juulil festivalil Rock in Haapsalu. Souliliku häälega rokkstaar esitleb neljaaastase vaikuse järel ka uut albumit.

2006. aastal looga «You Give Me Something» komeedina muusikataevasse tõusnud James Morrison esineb Eestis esimest korda.

Väga menukad esimeste albumite lood nagu «Please Don't Stop The Rain» ja «I Won't Let You Go» tagasid lauljale suure müügiedu, raadiokuulatavuse ja rohkelt kontserte ja festivaliesinemisi üle maailma. Suurhitiks kujunes ka duett Nelly Furtadoga «Broken Strings».

«Pole saladus, et teda on Eestisse meelitatud juba ligi kümme aastat,» kommenteeris Rock in Haapsalu produtsent Urmas Sukles. «Festivali selleaastase romantikateemaga ühtib Morrisoni muusika väga hästi.»

19. ja 20. juulil Haapsalu lossihoovis kolmandat korda toimuv Rock in Haapsalu toob Eestisse lisaks jazzpopi maailmastaari Katie Melua ja romantikakuninga Chris de Burghi. Esinejate nimekiri täieneb varsti veelgi.

Tänapäeva pop- ja rokkmuusikas üks äratuntavamaid hääli James Morrison tõusis suurde huviorbiiti kiirelt: juba oma esimese plaadiga sai ta briti muusikaauhinna ning tõusis 2006. aasta enimmüüdud meesartistiks Ühendkuningriigis.

34-aastase James Morrisoni viies stuudioalbum «You're Stronger Than You Know» näeb ilmavalgust 8. märtsil. Uudis Morrisoni naasmisest suurtele kontsert- ja festivalilavadele võeti vastu väga positiivselt - ainuüksi Lõuna-Aafrika Vabariigi suurimas linnas Johannesburgis on välja müüdud kolm showd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles