Uus hitt: nublu pani «Reporteri» ja Vigla laulu sisse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar nublu valiti EMA galal aasta meesartistiks.
Räppar nublu valiti EMA galal aasta meesartistiks. Foto: Madis Sinivee

Mõminaräppar nublu, kes võitis hiljuti EMA 2019 galalt mitu auhinda, võttis oma uue laulu kangelaseks Kanal2 uudistesaate «Reporter».

Laul, mis kannab nime «Vigla show», kogub YouTube'is sarnaselt teiste nublu hittidega kiiresti populaarsust ning on ainuüksi täna saanud üle 11 000 vaataja.

Laulu pealkiri tuleb sõnadest, kus nublu mõtiskleb, kas «Reporteri» produtsent on Hillar Kohv või Ivar Vigla. 

Laul algab sõnadega:

«Vaatasin Reporterit ja mõtlesin mis viga.
Kas saate produtsent on Hillar Kohv või Ivar Vigla?
Vanust nagu oleks, aga käitub nagu laps.
Mälestame lahkunut, head aega, Kanal 2.»

Ülejäänud laulus kirjeldab nublu, et ta ei ole pahatahtlik, vaid pigem tögab natuke uudistesaadet. Räppar toob laulus välja, et «Reporteri» allakäik algas ajast, mil Niki saatest lahkus ning korraldas üleskutse ETV-le ja TV3-le Robert Rool tööle võtta.

Nublu selgitab ka, et kirjutas laulu, kuna on pahane «Reporteri» peale, kes tema ema kohta valesid levitas. Täpselt pole teada, mis uudisloole nublu viitab, kuid ühe võimalusena on tegu vaid sõnamänguga, sest Eesti Muusikaauhindade puhul kasutati meedias lühendit EMA, mida võib laiskuse huvides kirjutada ka kui ema.

Robert Rool.
Robert Rool. Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Elu24 võttis ühendust ka Robert Rooliga ning küsis, mida tema nublu uuest loost arvab. «Nublu on laadna ja äge vend, rokkigu edasi ja hoidku hiphopi lippu sama kõrgel edasi!» ütles ta.

Olles üks nendest 11 000, kes nublu uut lugu kuulanud on, sõnas Robert, et ETV ja TV3 teda veel ei kutsu. «Praegu ei kumbki, ikka «Õhtu!» koos Jüri ja Piretiga,» ütles Robert kindlalt.

Kanal 2 uus saade «Õhtu!» alustas selle nädala esmaspäeval ning on eetris igal argipäeval kell 20.00.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles