Šokeeriv? Matt LeBlanc tunnistas üles, et pani «Sõprade» võtteplatsilt hunnikute viisi asju pihta

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) ja Ross (David Schwimmer)
Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) ja Ross (David Schwimmer) Foto: DANNY FELD / NYT/Scanpix

Legendaarne telekomöödia «Sõbrad» naudib pärast Netflixi jõudist uut kuulsust. Hiljaaegu astus Joey Tribbianit kehastanud näitleja Matt LeBlanc üles Jimmy Falloni telesaates, kus ta tegi jahmatava ülestunnistuse.

Nimelt tõdes mees, et ta pani kümne aasta jooksul, mil sari jooksis, võtteplatsilt hunnikute viisi asju pihta. 51-aastane mees viskas kõigepealt nalja, öeldes, et pani tasku «s*ttakanti pappi».

«Aga tead, mis mul on, mis on tõesti cool?» rääkis Matt Fallonile edasi. «Joey ja Chandleri korteris oli lauajalgpalli laid. Mul on kuskil olemas see jalgpall sealt laualt. Mul on see kuskil tööriistakastis.»

Seejärel paljastas ta, et kahjuks ei mahtunud kohvikus Central Perk nähtud oranž diivan talle autosse. Diivan oli põhiline koht, kus sõbrad aega veetsid.

LeBlanc tunnistas ka, et tal õnnestus pihta panna tahvel, mis rippus Joey ja Chandleri korteris. Selle kinkis mees aga elektrik Paul Swainile, kes iga osa jaoks tahvlile erinevaid lahedaid sõnumeid kirjutas. 

«Sõbrad» jooksis teleekraanidel 1994-2004 ning selle peategelasteks olid kuus New Yorgis elanud sõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles