Kuumad kõlakad: kas just sellest hurmavast näitlejast saab pärast Craigi järgmine James Bond?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Madden
Richard Madden Foto: Keith Mayhew / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Mis saab siis, kui kuulsa agent 007 rollist astub tagasi Daniel Craig? Oleme kuulnud spekulatsioone, et kaalutakse näitlejat Idris Elbat, kõlanud on ka Tom Hiddlestoni ja Eddie Radmayne’i nimed.

Bondi-kokteil on nüüd aga lisandunud uus nimi - näitleja Richard Madden. 32-aastane sarjaga «Bodyguard» end kuulsaks mänginud mehest võib väidetavalt saada uus Briti krooni kõige tähtsam spioon.

SAG auhindadel pärisid Metro ajakirjanikud temalt, kas kuulujutud vastavad tõele, kuid Madden tõrjus need tagasi. Tõsi, mitte küll eriti otsustavalt.

«Paljud inimesed räägivad, see on kõigest jutt…» ütles Madden. «Ma olen lihtsalt õnnelik, et saan praegu siin olla. Juba see on mu pöörase unistuse täitumine!»

Mail On Sunday uuris «Bodyguardi» produtsendilt, kas teine hooaeg on tulemas ning mis saab sel juhul sarja põhilisest tegelasest, ihukaitsjast, keda Madden kehastab. «See sõltub kõik sellest, mis saab James Bondiga ja me ei tea seda veel.»

Madden viis koju aga oma esimese Kuldgloobuse ning seda just nimetet ihukaitsjarolli eest. «Bodyguard» on BBC draama, milles Madden on siseministri ihukaitsja. Madden on üles astunud ka sarjas «Troonide mäng».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles