Rebivad lapse pooleks! Channing Tatum tahab eksabikaasaga ametlikku hooldusgraafikut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Channing Tatum ja Jenna Dewan.
Channing Tatum ja Jenna Dewan. Foto: SIPA/Scanpix

Endised abikaasad Channing Tatum (38) ja Jenna Dewan (38) proovivad 5-aastase tütre Everly hooldusõiguste osas ühele meelele jõuda. Tatum soovib, et lapsevanemate graafik oleks aga mustvalgelt paberil, kirjutab Page Six.

Channing Tatum andis kohtusse dokumendid ning palus kohtuniku nõusolekut formaalseks kokkuleppeks, mis puudutab endiste abikaasade lapse Everly hooldusõiguseid.

Tatum tahab Everly hooldusõiguseid esmaspäeval, teisipäeval ja igal teisel nädalavahetusel. Ta pakkus välja, et Dewan saaks lapse kolmapäeviti ja neljapäeviti ning samuti üle nädalavahetuse. 

Samuti soovib mees, et suvevaheaegadel saaks Everly mõlema vanemaga kaks nädalat ühist aega. Jõululaupäev ja esimene jõulupühaoleks jaotatud võrdselt, aastavahetus vastupidi.

Mõlemal lapsevanemal on õigus Everlyga ühendriikides teise vanema loata, sest nende lapse vanaemad ja vanaisad on USA peale laiali jaotatud. Mujale ilma mõlema vanema loata reisida ei tohi.

Lisaks tahab mees tütre sünnipäeva jagada pooleks ja soovib ühiselt perekonnna Halloweeni koos veeta. «Mõlemad osapooled peavad koos töötama ja proovima Halloweeni ühiselt veeta, vembutamine  koos Everlyga kestab ajavhemikus 5-7 õhtul.»

Tatum rääkis, kuidas Everly vanemate lahutusega toime on tulnud: «Minu meelest ja minu kogemuste põhjal, hakkab Everly muutustega kohanema ja on end mõlemas kodus erakordselt hästi sisse seadnud. Ma usun, et asjad laabuksid palju paremini, kui meil oleks struktureeritud plaan, siis saaks ta olla vabam ja õnnelikum.»

Näitleja võtab isarolli ning uut plaani väga tõsiselt ning ta on ümber teinud ka oma töögraafiku, et need lapselt aega isaga ei rööviks. Eriti oluline on tütre balletitunnid.

Channing Tatum endise abikaasa Jenna Dewan Tatumiga 2018.
Channing Tatum endise abikaasa Jenna Dewan Tatumiga 2018. Foto: Chris Pizzello / AP

Dewan andis 2018. aasta oktoobris sisse lahutuse Tatumist, peale üheksat abieluaastat. Nende lahutus paistis olevat rahumeelne ja sõbralik, sest vahetult peale teadaannet veetsid nad Halloweeni ühiselt.

Pildile on tekkinud uued silmarõõmud- Jesse J ja Steve Kazee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles