Ohhoo! «Leluloo» Bo Beep on tagasi ning on tundmatuseni muutunud

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Disney / Pixar

Paljud fännid olid novembrikuus nukrad, kuna Pixari isuõrritaja peatselt ilmuvale animafilmile «Lelulugu 4» oli ühe olulise tegelase võrra vaesem. Kus on Bo Beep, küsisid paljud. Nüüd aga tasub rõõmustada.

Värskes treileris kinnitab Pixar, et Bo Beep liitub vanade sõprade Woody ja Buzz Valgusaastaga uuteks seiklusteks. Mis aga kõige lahedam - Bo näeb välja ägedam kui iial varem!

Lühike kümnesekundiline klipp näitab Bo’d tõelise actionkangelasena ning kadunud on tema signatuurriietuseks saanud roosa puhvis kleit. Selle asemel kannab ta naksakat pükstükki, mis kindlasti sobib seiklusteks paremini.

«Bo on võtnud kontrolli oma saatuse üle enda kätesse,» vahendab Metro režisöör Josh Cooley sõnu. «Samal ajal, kui Woody vaatas, kuidas Andy üles kasvas, kogus Bo tolmu ning otsustas siis laia maailma minna. Ning kui Woody ükskord välja ilmub, ei suuda nad uskuda, et on teineteist jälle leidnud.»

Bo naaseb ekraanidele muutunud naisena. Me ei jõua ära oodata!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles