Apollo lavalaudadele jõuab must komöödia «Mulla all», mis paneb publiku elu üle järele mõtlema

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mulla all» Apollo kino Solarises
«Mulla all» Apollo kino Solarises Foto: promo

28. jaanuaril esietendus Apollo Kino Solarises lavastus «Mulla all». Tegemist on maailmas palju mängitud James McLindoni menutükiga, mille kurbnaljakad hetked panevad publiku oma elu üle järele mõtlema.

Kahes vaatuses mängitava sünge alatooniga komöödias teevad esmakordselt koostööd lavastaja Ain Mäeots ja Pärnu Endla teatri noored näitlejad Saara Nüganen, Ott Raidmets ning armastatud Carmen Mikiver.

«Mulla all» lugu hargneb ühe Eesti linna kalmistul. Sinna tuleb ennast tööle pakkuma noor tütarlaps Meri (Saara Nüganen), kelle soov ja motiivid sinna tööle asuda tekitavad surnuaia ülemuses Tertsis (Carmen Mikiver) tõsiseid kahtlusi. Koos abilise Robiga (Ott Raidmets) asuvad nad tüdrukut kumbki omal moel «lahti muukima», ent aduvad õige pea, et «muugitakse» ka neid endid. Ja see kõik sünnib hilissügisesel kalmistul hingedeajal.

Loe Postimehe kultuuriportaalist, mida näitlejatel endil on lavastuse kohta öelda.

Vaata etenduste toimumisaegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles