Turbodisko kütab «Pilvede alla» koos Raoul Kurvitzaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raoul Kurvitz
Raoul Kurvitz Foto: Peeter Langovits

Laupäeval, 3. detsembril, toimub Tallinnas Kuku klubis kaheksa aasta jooksul 24. Turbodisko, kus seekord peaesinejaks tuntud kunstniku Raoul Kurvitza bänd, võiks isegi öelda, orkester koos  tantsurühmaga, laval on kaheksa inimest.

Kummalise gruuviga manava ja hüpnootilise art-rock-ansambli kontserdi üheks tõukeks on sel sügisel ilmunud Kurvitza debüütalbum «Forbidden To Sing», mida on võrreldud Young Godsi ja Tom Waitsiga, kunstniku enda sõnul kujutab Turbodisko laiv endast aga juba midagi hoopis muud. Oodake hullumeelset šõud hingematva muusikaga!

Plaate mängivad residendid-korraldajad Valner Valme ja Estrada ning külalisena Kilingi-Nõmme kultuurimajast ekstsentriline Siim Kolla.

Pidu algab kell 22 ja kestab kuni jumaliku valgustustunnini. Tuntud seriaali «Pilvede all» lahatakse teemade kaupa: põlvede all, kõrvade all, tõrvapapi vahel.

Pilet:
flaieriga/enne südaööd 5 eurot
hilinejatele/printimisvastastele 7 eurot


Flaieri leiab siit.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles