Kinoõhtu Kanal 2s: dokumentaalfilm «Nutisõltuvus» käsitleb probleemi, mis on võrreldav narkootikumide tarvitamisega

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 30.jaanuaril näeb Kanal 2 eetris dokumentaalfilmi «Nutisõltuvus.» (Eesti 2018)

Maailma on vallutanud nutihullus. Kas tulevased põlved on nutiseadmete tõttu digitaalselt dementsed? Teadlaste hoiatavad, et nutiepideemia sõltuvus on võrreldav narkootikumidega.

Liiga palju inimesi veedab suurema osa ajast telefonis. Nutisõltuvus põhjustab üksildust, depressiooni, mäluhäireid ja palju muid hädasid. Saates analüüsivad ühiskonnas nutisõltuvuse laastavat mõju erinevad teadlased, psühholoogid ja asjatundjad. Saates võtavad sõna: Laura Liisa Leosk, Henri Karpov, Tele2 klienditeeninduse direktor Sirli Seliov, Elisa erakliendi üksuse juht – juhatuse liige Andrus Hiiepuu, Pereterapeut ja psühholoog Kätlin Konstabel, neuropsühhofarmakoloogia professor Jaanus Harro, Tartu Ülikooli psühholoogia instituudi teadur Karin Täht, Henrik Roonemaa Geenius vastutav väljaandja ja Võrgutarkvara professor Tanel Tammet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles