Netflix tõreleb sarjafännidega, kes peavad kümneid naisi tapnud mõrtsukat seksikaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26. aprill 1979, Ted Bundy Floridas kohtuistungil.
26. aprill 1979, Ted Bundy Floridas kohtuistungil. Foto: Mark Foley / AP/Scanpix

Sarjade ja filmide voogedastusplatvorm Netflix loeb sõnad peale dokksarja «Ted Bundy salvestised» fännidele, kes nimetavad 30 inimese tapmises süüdi mõistetud sarimõrvarit seksikaks.

Eelmisel nädalal Netflixi jõudnud dokksari «Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes» («Vestlused tapjaga: Ted Bundy salvestised») koosneb kurikuulsa sarimõrvari intervjuudest, mille ta andis enne oma surma vanglas. 30 inimese tapmise eest surma mõistetud sarimõrvar tegutses Ameerikas aastatel 1973–1978.

Bundy tunnistas end süüdi 30 inimese mõrvas, kuid arvatakse, et tapetuid võis tegelikult olla kuni sada. 42-aastane sarimõrvar hukati 1989. aastal.

Ted Bundy 13. veebruaril 1980
Ted Bundy 13. veebruaril 1980 Foto: Wikimedia Commons

Nüüd on Netflix aga hädas sellega, et paljud sarjafännid nimetavad kurikuulsat mõrtsukat seksikaks. «Me oleme palju kuulnud selle kohta, et Ted Bundy on väidetavalt kuum tükk, ning tahaksime viisakalt meenutada, et korrakaitsjatena töötab TUHANDEID seksikaid mehi – ning peaaegu kõik neist pole süüdimõistetud sarimõrvarid,» teatas Netflix Twitteris.

Tulevikus on aga oht, et Ted Bundyt jäädakse mäletama veelgi seksikamana, kuna kena näolapiga sarimõrtsukat kehastab uues filmis naiste lemmik Zac Efron.

Zac Efron kehastab sarimõrvar Ted Bundyt filmis «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile».
Zac Efron kehastab sarimõrvar Ted Bundyt filmis «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile». Foto: Chris Pizzello / AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles