Jaagup Kreem elu esimesest teenetemärgist: tasus elada! (1)

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Neudorf-Kreem ja Jaagup Kreem. 2018.
Kristiina Neudorf-Kreem ja Jaagup Kreem. 2018. Foto: Raul Mee

President Kersti Kaljulaid annab Eesti vabariigi aastapäeva eel riigi teenetemärgid tänuks 112 inimesele, kelle pühendumus oma kutsetööle või kogukonnale on muutnud Eesti elu paremaks. Väärika tunnustuse saajate seas on ka muusik Jaagup Kreem, kes pälvib Valgetähe V klassi teenetemärgi.

Elu24 võttis Jaagupiga ühendust ning uuris, mida arvab tunnustusest muusik ise ning mida teenetemärk talle tähendab? 

«Ma ei oska nagu öelda, eks see ole alati hea tunne, kui keegi sind meeles peab või märkab. Tavaliselt märgatakse sinu tööd siis, kui midagi tegemata jääb,» naljatles muusik.

Mida Valgetähe V klassi teenetemärk Kreemile tähendab? «Seda tähendabki, et teeb head meelt, kui sinu tegemistel ikka keegi silma peal hoiab ja arvab, et sa oled ülesmärkimist väärt,» sõnas ta Elu24-le.

«See oli ikka suhteliselt suur üllatus ja kindlasti paneb see mind taas kord üritama olla natuke parem inimene,» lisas Kreem humoorikalt.

Kas teenetemärk tuli muusikule suure üllatusena? «Tuli üllatusena, ma ei ole harjunud selliseid asju saama. See on mu elu esimene teenetemärk, tasus elada!» 

Vaata täispikka nimekirja, kes sel aastal presidendilt teenetemärgi saavad SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles