Muusikud Anne ja Gunnar Loho läksid suure pauguga lahku: nüüd klaaritakse suhteid sotsiaalmeedias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Loho, foto: Tairo Lutter , Anne Loho, foto: kuvatõmmis Youtube.com/ GM Music Fanpage
Gunnar Loho, foto: Tairo Lutter , Anne Loho, foto: kuvatõmmis Youtube.com/ GM Music Fanpage Foto: Elu24 kollaaž

Muusikaprodutsent Gunnar ja tema abikaasa Anne Loho annavad mõlemad Facebooki vahendusel teada, et nende kooselu on lõppenud. Kui lauljatar Anne (37) jäi oma postituses tagasihoidlikuks, lajatas Gunnar (63) aga tõeliselt avameelse kirjutisega.

«Tere, lugupeetud kaasaelajad! Kuna mu abikaasa tegi avameelse avalduse, siis ei jätnud ta selgitamata ka asjaolusi, et miks jne,» alustab Gunnar oma postitusega.

«Kui Sulle (mulle) saabuvad sellised toredad pildid, mis on saadetud oma armukesele ja mille tema lugupeetud abikaasa leidis oma abikaasa telefonist ning saatis mulle alljärgneva tekstiga, siis tekib ikka küsimus, et miks, milleks ja kuidamoodi peaksin sellise inimesega koos elama ja vaeva nägema ühise ürituse ja vaeva nägema laguneva perekonna kooshoidmisega,» kirjutab ta.

Seejärel kirjutab mees, kuidas ta nägi peaaegu kaks aastat aega positiivse lahenduse leidmisega, kuid ometigi jooksis kõik liiva. Gunnari sõnul elab endiselt armas abikaasa nüüd juba uue mehega.

Vaata Gunnar Loho Facebooki postitust SIIT!

«Anne Loho leidis ta järjekordselt esinemiselt 4. augustil ja kellega elas salaelu kuni 4. detsembrini 2018 a., mil see asi minu jaoks avalikuks tuli. Vahepealseid kirglikke suhteid ma siin avalikustama ei hakka, sest neid ei oska ma nagunii kokku lugeda jne.»

«Ilmselt ootavad ees rasked ajad ja tobedad artiklid seltsielu kirjeldavates väljaannetes, aga mis seal ikka teha - minu abikaasa soovib vist kuulsamaks saada, sest tema päevatöö voodivabrikus (paneb brigaadis 120 voodit päevas, vabrik vist DELUX) seda kuulsusjanu ei võimalda (peaks ikka töölistele taastama autahvlid ja kõike muud tujutõstvat).»

«Leppisime küll abikaasaga, et kui teeme avalduse, siis ikka koos aga ilmselt arvas ta, et kui teeb seda kokkulepet eirates, siis saab ilmselt mingeid boonuspunkte fännidelt. On ta kuidas on, aga esinemistega on jah kahjuks lõpp - seda temapoolselte kokkulepete rikkumise pärast. Ärge palun võtke seda minu kirjutist mingi musta pesu pesemisena, sest mina pole seda tahtnud teha, aga seoses Anne avaldusega - pean tegema vastulause - nii piinlik, kui mulle see endale on. Vabandan laste ees!»

Anne Loho lisas Facebooki järgneva postituse: «Head sõbrad, fännid, tuttavad. Annan teada, et minu kooselu Gunnar Lohoga on lõppenud. Oleme juba mõnda aega olnud lahus ja paraku on tänase seisuga lõppenud ka meie koostöö.»

«Kahjuks pole mul enam ka tehnikat, millega esineda. Seega pean olude sunnil mõnda aega lavalaudadelt eemal olema. Vabandan kõigi ees, kes on broneerinud esinemised! Tänan südamest fänne ja loodan teiega siiski varsti kohtuda.»

Anne Loho tähistas alles hiljuti, 12. jaanuaril oma 37. sünnipäeva ning vaid kuu aega tagasi ilmus tal uus singel «Kuula Mind».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles