Púr Múdd lajatab uue kraamiga: kuula poiste versiooni Stefani tänavusest Eesti Laulu loost «Without You»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Púr Múdd: uus artist Joonatan (vasakul) ja Oliver (paremal).
Púr Múdd: uus artist Joonatan (vasakul) ja Oliver (paremal). Foto: promo

Púr Múdd juhtfiguuri Oliver Rõõmuse sõnul on Stefani lugu väga emotsionaalne ning ilus ja seda lugu kuulates mõistsid nad kohe, et sellest loost võiks teha Púr Múddile omase uusversiooni.

«Meil on hea meel teatada, et Púr Múddil on väljas uus lugu, milleks on remix Eesti Laulul osalevast Stefani loost «Without You».»

«Kuna osalesime ka ise Eesti Laulu konkursil 2016. aastal, siis hoiame siiani konkursil silma peal. Remixi tegemise mõte tuli meil kohe, kui seda lugu kuulsime. Meile meeldis väga selle laulu meloodia ja eriti Stefani vokaalid, kuna tegu ilmselt hetkel ühe andekaima uue Eesti artistiga.»

Stefan Airapetjan osaleb tänavu Eesti Laulul looga «Without You».
Stefan Airapetjan osaleb tänavu Eesti Laulul looga «Without You». Foto: Promopilt

«Kuna tegu oli ballaadiga, siis tundus algusest peale väga huvitav sellele ka kiirem ja raadiolikum versioon teha,» lausus Oliver Rõõmus.

Märkimisväärne on ka, et nii nagu Púr Múdd, on ka Stefan Viljandist pärit. Just Viljandist moodustas Stefan ka ansambli Vajé, kellega tuldi eelmise aasta Eesti Laulul 3. kohale looga «Laura (Walk With Me)». Nüüdsest on Stefan aga keskendunud hoopis soolokarjäärile.

Laul ilmestab ka hästi Púr Múddi uut muusikalist suunda. Järgmistel kuudel on Púr Múddil välja tulemas singlid ka rahvusvaheliste plaadifirmadega Armada Music ja Spinnin Records.

Oliver Rõõmuse ja Joonatan Toomiste asutatud duo Púr Múdd on Eesti uuema aja üks edukamaid popmuusika projekte. Lisaks populaarsusele kodumaal, on nad ennast järjest rohkem kehtestamas ka kui Eesti edukaim rahvusvaheline muusikaprojekt.

Stefani esitatud ning Stefan Airapetjan ja Karl-Ander Reismanni kirjutatud lugu «Without You» astub ülesse 31. jaanuaril, Eesti Laul esimeses poolfinaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles