Pildid ja video: end tumedanahaliseks süstida lasknud naise arvates sünnivad ta lapsed tumedanahalistena

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Big
Martina Big Foto: facebook.com

Valgenahaline saksa modell Martina Big lasi teha endale melaniinisüste, saades nende abil tumedanahaliseks.

30-aastase glamuurimodelli arvates sünnivad ta tulevased lapsed samuti tumedanahalistena, teatab news.com.au.

Martina Bigi mees Michael sõnas Briti ITV kanalis esinedes, et kuna ta naine on nüüd tume, siis on neil võimalus tumedanahalisi järglasi saada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MartinaBig is back at it again with a new claim that her children will be Black. The White model who claims to have transformed into a Black woman with the help of tanning injections now says that doctors told her and her husband, Michael Eurwen, that their children will be of African descent. ________ “They said they will be Black,” Big said during a recent interview on the British television show, This Morning. “We have also discussed breastfeeding and if it is safe for me to have a baby,” Martina added. Michael Eurwen was also present during the interview and seemed to agree with everything that his wife was saying. Eurwen is also of German descent and is undergoing tanning injections just like his wife in hopes of becoming a Black man. ____ FULL VIDEO ON SITE. LINK IN BIO

A post shared by BCK:Celeb Kids & More (@officialbck) on

«Olen kindel, et kuna nüüd olen tume, sünnivad ka mu lapsed tumeda nahaga. Ma konsulteerin veel oma arstiga, kas mu keha on raseduseks ja sünnitamiseks valmis. Ma tahan tumedanahalist last ja ma olen kindel, et arst vastab mulle, et ma saan selle, kuna olen ise pruuninahaline,» lausus naine saates.

«Meie lapses on osa minust ja osa minu mehest. Seega on meil suur võimalus saada kena pruunika nahavärviga laps. Meil on ükskõik, kas laps on täitsa tume või koorekohvi värvi,» lisas sakslanna.

Bigi teatel leidis lisaks nahavärvi muutusele muutus ka tema kehakujus ja psühholoogias.

Martina Big
Martina Big Foto: facebook.com

«Melaniinisüstidega kaasnes see, et mu kehakuju muutus lopsakamaks, mu juuksed muutusid lokiliseks nagu on tumedanahalistel naistel ja mu rohelised silmad muutusid pruuniks. Olen oma muutuse üle õnnelik,» lausus naine.

Sakslanna sõnul laseb ta tulevikus teha iluoperatsioone, et ta näost näeks rohkem aafriklannade moodi välja. Eelkõige tahab ta aafrikalikku laia nina. Veel soovib ta suuremat istmikku, mille tõttu ta vajab tuharaimplantaate.

Varem stjuardessina töötanud naine muutumine sai alguse sellest, et ta lasi oma rindu suurendada, tahtes välja näha nagu seriaali «Rannavalve» staar Pamela Anderson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ever heard of Martina Big? She’s the Caucasian women who decided she wanted to be black.

A post shared by Social Consciousness (@sociallyconscious360) on

Martina Big langes pärast nahavärvi muutmist rahvusvahelise rassilise võrdsuse organisatsiooni kriitika alla, et ta mõnitab oma uue nahatooniga Euroopas vähemusse kuulujaid.

«Sel naisel on väga vale arusaam, et kui muudad süstide abil nahatooni, siis oled kohe mustanahaline. Ta ei saa aru, mida tunnevad tumedanahalised vähemusse kuulujad ja milliseid katsumusi elu nende teele veeretab,» teatas organisatsioon.

Sotsiaalmeedias mõisteti sakslanna muutus valgest naisest tumedaks hukka.

«See Martina Big tundub olevat täiesti mõistuseta. Ta arvab, et saab nüüd tumedanahalisi lapsi. See naine on äärmiselt eemaletõukav nii oma välimuse kui rumaluse poolest,» kirjutati sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles