Võsapets: jamad autovärvi, seksmaniaki ja välismaal töötamisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii algab Võsa tee Hollywoodi
Nii algab Võsa tee Hollywoodi Foto: Reporter.ee

Kanal2 Võsareporter Peeter Võsa püüdis seekordses saates aidata Virtsu küla elanikke, välismaal palgata jäänud töötajaid ning meest kelle auto värviti valet värvi.

Tasuta töö välismaal
Kaks Lõuna-Eesti meest läksid Norrasse ehitusele tööle, kus ehitasid maja, kuid jäid ilma lubatud palgata. Tööd vahendanud Margus Rõigas lubas kolme nädala töö eest 10 000 kooni, kuid mehed ei jäänud nõusse ja kaebasid ta töövaidluskomisjoni, kus mõisteti neile välja 33 000 krooni. Samas pole mehed kaks aastat seda raha näinud.

Rõigas kinnitas Petsile, et ta pole suutnud maksta, sest firma majandusseis on raske. Rõigas ähvardas ehitusmehed ilma rahata jätta, kui see asi Võsapetsi saatesse jõuab. Kui ta mõistis, et sellest ei piisa, kaebas ta ehitusmehed ka kohtusse, et need pressivad temalt raha välja.

«Seksmaniakk» Virtsust
Virtsu alevis tekitab pinget seksuaalne ahistaja. Tarmo käib kohalikule naabrinaisele pinda, pidades teda enda omaks. Kui naabrinaine Helje ei anna end kätte, siis sõimab teda linnukeseks, kes magavat kõigiga. Sama juttu ajavat ta teistegi kohalikega.

Tarmo sõnul aitas ta naabrinaist, kuid see käivat paadialustega ringi, kuid temast ei tee väljagi. Tarmo tahab püsisuhet ja talle ringiaelemine ei meeldi. Tarmo pidavat naiste sõnul ka telefoniga end suguorganit pildistama ja seda naistele näitama. Tarmo sõnul teda laimatakse, et temast lahti saada.

Kohaliku vallatöötaja sõnul on ka kohalikud prouad suhteliselt krõbeda suuvärgiga ning ka Tarmo pole tema sõnul naiste korteritesse tunginud.

Seksmaniaki saatelõiku vaata siit

Autovärvijate haltuura
Margus viis auto pärast avariid parandusse värvimisse, kus pool autot värviti teist värvi ehk osa autost on üht tooni punane ja teine pool teist tooni punane. Värvijate sõnul värviti auto koodi järgi ja auto värv oli aastatega luitunud. Margus aga tahtis tegelikku värvi.

Auto Stock’i esindaja sõnul peaks probleemidele vastama Seesami kindlustusselts, kes tellis värvimistöö. Seesami esindaja lubas, et selts vaatab antud juhtumi üle ja teeb lähiajal otsuse, mis autost saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles