Juutuuber Nele Kirsipuu ja tema koer vajusid mängimise ajal läbi jää

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Kirsipuu ja tema koer
Nele Kirsipuu ja tema koer Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Tänavune talv on Eestis üle aastate üks külmemaid. Kuid sellele vaatamata peab jääle minnes olema ettevaatlik, et mingit suurt õnnestust ei juhtuks. Samamoodi nagu oleks peaaegu juhtunud ka juutuuber Nele Kirsipuuga.

Tegu ei olnud siiski tõsise õnnetusega, vaid päästeameti valvsa pilgu all salvestas Nele oma YouTube'ist leitava videosarja «Ohtude Saar» neljanda osa.

Episoodis on näha, kuidas Nele läheb aarete jahile, püüdes leida varanduse, mis tooks valguse pimedusse. Nele liigub iga vihjega järgmise etapi juurde, püüdes jõuda salapärase ja väärtusliku aardeni.

Episoodi lõpus on näha, kuidas Nele tõmbab endale selga külmale ja märjale ilmale sobiliku varustuse, milleks on paksud sokid, pikad, kalameestele mõeldud püksid, saapad jms ning läheb koos oma koerakesega veekogu peale luurele. Juutuuberina võttis Nele endaga kaasa ka salvestusseadme, milleks oli arvatavasti nutitelefon, ning filmis kõike jää peal toimunut.

Ühel hetkel aga jää tema ja tema koera all murdus ning mõlemad vajusid sellest läbi. Vesi ei olnud aga teab mis sügav ning nii Nele kui tema koerake lõpetasid vaid märgade jalgadega.

Kuidas see kõik aga täpsemalt välja nägi, vaata Nele YouTube'i kanalist. Kui mitte neiu enda, siis tema koera pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles