Kristiina Heinmets-Aigro jättis oma valimisplatvormilt välja olulised sihtrühmad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets-Aigro
Kristiina Heinmets-Aigro Foto: Kalev Lilleorg / Pressimaterjalid

Valimised on varsti tulemas ning poliitikud püüavad agaralt rahva tähelepanu endale saada, et märtsis nende häältele loota. Kuid Kristiina Heinmets-Aigro on vist endale teinud suure karuteene, kui jättis rahva arvates valimisplatvormilt välja olulise sihtrühma.

Keskerakond kuuluv endine Miss Estonia rühustas oma Facebooki postituses, et tema erakonna jaoks on teised teemad tähtsamad, ja sellepärast need ka nii suurt meediakajastust ei saa. Heinmets püüab aga seda viga parandada, kui toob vähemtähtsad, kuid siiski olulised teemad sotsiaalmeedias välja.

Heinmets sõnas, et nad arendavad paari- ja peresuhteid toetavaid teenuseid, kasutades selleks multifunktsionaalseid päevakeskuseid, nad võitlevad perevägivalla vastu, annavad alimente mittesaavale üksikvanemale paremad võimalused raha saada, arendavad vägivalla all kannatavate laste teavitustöö võimalusi, abistavad väärkoheldus lapsi ning muud järelkasvuga seotud teemad.

Kõik kõlab kenasti ja roosiliselt, kuid nende lubaduste läbilugemisel märkasid kaks inimest, kes Heinmetsa postitust kommenteerisid, et sealt on puudu nii mitmedki olulised sihtrühmad.

«Aga eakad, puudega, erihoolt vajavad ja puudust kannatavad inimesed?» toob üks inimene välja. 

«Parku jah, puudega inimesed on jäetud üsna kõrvale,» lisab teine.

Kas Heinmets või Keskerakond nende sihtrühmadega ka tegelema hakkab, seda näitab aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles