Vaata ja võrdle: kas Vene Kim Kardashian teeb kurvidega päris versioonile silmad ette? (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastasia Kvitko ehk Vene oma Kim Kardashian
Anastasia Kvitko ehk Vene oma Kim Kardashian Foto: MEGA/MEGA

24-aastane Vene modell Anastasia Kvitko on kurvika keha järgi saanud hüüdnime «Vene Kim Kardashian». Paneme mõlema naise viimased pildid kõrvuti ja vaatame, kas hüüdnimi on teenitud.

Kvitko sündis Kaliningradi oblastis ja kolis teismelisena Ameerikasse. Modelliagentuurid ei olnud kaunist tütarlapsest aga huvitatud, kuna too olevat liiga kurvikas. Kvitko ei vandunud aga alla ning muutis kurvid hoopis oma firmamärgiks.

Võrdlus seltskonnastaari Kim Kardashianiga venelannat aga ei meelita. «Kardashian jääb minust pikalt maha,» on Kvitko öelnud, vahendab NAIJ.com. Samuti väidab vene kaunitar, et tema keha on 100% loomulik ning eitab iluprotseduure.

Anastasia Kvitko möödunud aasta juulis Beverly Hillsis.
Anastasia Kvitko möödunud aasta juulis Beverly Hillsis. Foto: AVTUJ / MEGA

Tõsielusarjast «Keeping Up with the Kardashians» tuntud Kim Kardashian on maailmakuulsate kurvikate naiste seast kahtlemata esirinnas ning tema tagumik on kõmumeediale palju kõneainet pakkunud. Kardashianil on Instagramis 125 miljonit jälgijat, Kvitkol aga siiani veel alla 10 miljoni.

Vaata ja võrdle!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles