Südamed sulavad! Kristjan Kasearu poseeris imearmsa neljajalgse sõbraga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik ja näitleja Kristjan Kasearu.
Muusik ja näitleja Kristjan Kasearu. Foto: TV3

Laulja Kristjan Kasearu (32) jagas Instagramis pilti, millel poseerib imearmsa karvase sõbraga, et pöörata tähelepanu varjupaiga koertele.

Sõstrasilmne laulja ja näitleja Kristjan Kasearu jagas sotsiaalmeedias imearmast pilti, kus poseerib musta karva sõbraga.

«Mulle on alati meeldinud koerad ja olen ka nendega koos kasvanud. Pole saladus, et minu lemmik tõug on saksa lambakoer. Nende intelligentsus, teravus ja kiirus on mind alati lummanud,» kirjutas Kasearu pealkirjas.

«Tegime shuudi, et tähelepanu pöörata varjupaiga koertele,» koputab ta inimeste südametele ning lisas teemaviidetega- aita varjupaiga koeri ja aitäh, et aitad.

Ka foto autor Susan Must jagas oma Instagrami kontol pilti fotosessioonist, kus Kasearu poseerib kahe neljajalgse sõbra Shiro ja Verenaga.

«Suured tänud kõigile, kes minu juures juba sessioonil käinud või juba aja broneerinud, sest igast sessioonist läheb 5€ Koduta Loomade Varjupaigale,» kirjutas naine postituse pealkirjas ning lisas lõppu tagasihoidliku südamekese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles