15-aastane lauluõpetaja Mikk Kaasik võistleb Baltimaade parima laulja tiitli eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Kaasik 2019.
Mikk Kaasik 2019. Foto: Kuvatõmmis/ERR

Jaanuari keskel sai ETV+ teleekraanidel jooksev talendikonkurss «Braavo» sisse uue hoo ning sellel hooajal võistleb Baltimaade parima laulja tiitli eest ka Tartust pärit 15-aastane Mikk Kaasik.

Tartust pärit 15-aastane Mikk Kaasik on oma vanuse kohta supertalent. Vaatamata noorele eale annab poiss juba aktiivselt ansamblitunde. Ka saates tegi noormees pisikese ülevaate oma laulutunnist ning tegi koos ansambliga hääleharjutusi.

«Lauluõpetaja küsis, kas ma tahan hakata ansamblitunde tegema ja ma mõtlesin, et miks ma mitte, sest see on suur kogemus mulle ja siis oleks vähem koormust temal,» rääkis noor lauluõpetaja, keda õpilased taevani kiitsid.

Filmist «Väikelinna detektiivid» tuntud Mikk rääkis, et kõige vapustavam kogemus siiani on tema jaoks esinemine koos C-Jamiga.

Mikk võistles Stella Seimi ja Gloria Raudjärvega, kuid saates edasi pääses siiski Mikk.

Videot Mikk Kaasikust ja tema esitusest vaata MENUST.

Bravo! on Eesti, Läti ja Leedu ühissaade, kus selgitatakse välja selgitada Baltiriikide parim noor laulja. Saatejuht on Andrei Motveev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles