Video: midagi enamat kui sportlane - karm ragbimängija Ben Foden laulab imekauni versiooni John Legendi hitist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Foden
Ben Foden Foto: Kuvatõmmis videost

Inglasest ragbimängija Ben Foden sai Briti spordi-paneel telemängus hakkama suure üllatusega, kui esitas osalejate ja publiku ees hea ning siira versiooni John Legendi hitist «All of Me».

Briti spordi-komöödia-paneelmäng «A League of Their Own», mille saatejuht on James Corden, on mälumäng, kus sinine ja punane tiim, mille kapteniteks on vastavalt endine kriketimängija Andrew «Freddie» Flintoff ja jalgpallur Jamie Redknapp, kus osalejad peavad vastama erinevatele spordi kohta käivatele küsimustele, ja sooritama mõne spordiväljakutse. Saates lõpus kõige enam punkte saanud tiim võidab.

Küll aga on vahest võimalik punkte saada ka boonusringide eest, millest ühel korral oli nii-öelda talendivoor. Siis olid saatekülalisteks Freddie meeskonnas endine vürtsitüdruk Emma Bunton ning Jamie meeskonnas poksija Anthony Joshua ja pikamaajooksija Mo Farah. Talendivooru ajal tuli ridamisi erinevaid sportlaseid, kes pidid demonstreerima mõnda enda oskust, mis ei olnud nendega spordialaga seotud. 

Ben Foden
Ben Foden Foto: PAUL ELLIS / AFP

Aga kõik tundus kuidagi keskpärane. Kuni selle ajani, mil üles astus Ben Foden. Muidu karmi välimusega Foden oli end selleks korraks puhtaks kraaminud, ülikonna selga ajanud ja nägi väga viisakas välja. Kuid veel enne, kui muusika mängima hakkas, ei osanud keegi stuudios olnud inimestest oodata, mis saama hakkab.

Juba esimese paari sõna järel said inimesed aru, et siit on midagi fantastilist tulemas. Ja nad ei eksinud.

Fodeni lauluoskusest olid üllatunud ka võimekate vokaalide poolest tuntud saatejuht James Corden, väga head Elvis Presleyt järgi tegev «Freddie» Flintoff ja Emma «Baby Spice» Bunton, kes olid Fodenist lausa lummatud.

Vaata videost ragbimängija esitlust ja otsusta, kuidas mees hakkama sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles