Metsjeesuse nimel, milline naine! Eurovisiooni üks õhtujuhte on Iisraeli tippmodell

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaatejuhina on Bar Refaeli juhtinud 2013. aastast saati Iisraeli X-faktorit ja nüüd siis ka Tel Avivis toimuvat Eurovisiooni lauluvõistlust.
Telesaatejuhina on Bar Refaeli juhtinud 2013. aastast saati Iisraeli X-faktorit ja nüüd siis ka Tel Avivis toimuvat Eurovisiooni lauluvõistlust. Foto: Luke MacGregor / Reuters

Täna avaldati kõik õhtujuhid, kelle ülesandeks on juhtida maikuus toimuvad Eurovisiooni lauluvõistlust Tel Avivis. Õhtujuhtide seas paistab kindlasti ka silma piltilus supermodell Bar Refaeli.

Bar Refaeli on sündinud 4. juunil 1985 ning on Iisraeli supermodell, telesaatejuht, näitleja ja ärinaine. Rafaelit loetakse üheks rahvusvaheliselt edukaimaks modelliks, kes Iisraelist tulnud on, kirjutab Wikipedia. Tema kõrval säravad Nina Broshi ja Michaela Bercu.

Ka objektiivsel hindamisel saab öelda, et tegu on ilusate naistega.

Tänu edukale modellikarjäärile ja edule investorina hinnati 2015. aastal tema vara suuruseks 20 miljonit dollarit. Forbes Israeli kohaselt oli Rafaeli 2013. aastal kõige enamteenivam modell, teenides rohkem raha kui Esti Ginzburg, Shlomit Malka ja Gal Gadot kokku.

Bar Refaeli.
Bar Refaeli. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Gal Gadot on teatavasti nüüd teinud karjäärimuutuse ja on edukas näitleja, mängides näiteks 2016. aasta filmis «Wonder Woman».

Bar Refaeli oli 2009. aastal Sports Illustrated ujumisriiete numbri kaanestaar ning Maximi ajakiri valis ta 2012. aastal saja seksikaima naise seas esimeseks. Telesaatejuhina on Bar Refaeli juhtinud 2013. aastast saati Iisraeli X-faktorit ja nüüd siis ka Tel Avivis toimuvat Eurovisiooni lauluvõistlust.

Iisrael võitis eelmisel aastal Eurovisiooni tänu Netta Barzilai suurepärale esitlusele. Tema laul «Toy» on selle ajaga võitnud miljonite inimeste südamed ning on klubimuusikana edukas olnud ka USAs.

Netta Barzilai, 2018.
Netta Barzilai, 2018. Foto: GIDEON MARKOWICZ / AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles