Must Hunt esitleb uut solisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Must Hunt esitleb uut solisti
Must Hunt esitleb uut solisti Foto: Promopilt

2018. aasta märtsis tegutsemist alustanud rock-bänd Must Hunt esitleb uut lauljat, kelleks on ansamblites Magnetic Band, Shanon ja Revals tuntust kogunud andekas laulja Freddy Tomingas.

Bändi endine solist Laura Prits kommenteerib lauljavahetust: «See otsus sündis loomulikult ja asjade käigust oli teadlik kogu bänd. Soovin kuttidele edu ja usun, et Musta Hundi nime kuuldakse tulevikus veel väga palju. Mind aga võib näha lavalaudadel rokkimas bändiga Ziggy Wild, ning lisaks muusika kirjutamisele ja esinemistele on mul plaanis ka paar muusikavälist projekti.»

Marko Atso lisab: «Must Hunt on tegutsenud alles kümme kuud, ja mul on hea meel, et enne suuremat rallit meil bändis kõik asjad paika loksusid, kuna kõige olulisem on, et igaüks tunneb ennast sada protsenti hästi ja õiges kohas, ükskõik, mida ta parasjagu teeb. Laura on suurepärane laulja ja saab oma energia panustada enda projektidesse, mis on tema puhul õigeim valik. Must Hunt jätkab uue plaadi materjali kirjutamisega ja kuna Freddy on proff, siis oleme juba hetkel uuteks kontsertideks rohkem kui valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles