Mills ja McCartney leidsid endale uued kaaslased

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heather Mills
Heather Mills Foto: Reuters / Scanpix.

Teadaolevalt on nii Heather Mills kui Sir Paul McCartney leidnud endale uued kallimad. 

Heather Millsi väljavalitu on teadaolevalt tunnustatud skulptor David Shilling, vahendab Femalefirst.

Mills ja Shilling külastasid eelmisel nädalal üheskoos ka Fernando Botero uue näituse avamist Monacos asuvas Marlborough galerii.

«Nad tundusid teineteise seltskonda nautivad ja mehel jagus silmi vaid Heatheri jaoks. David eputas oma kaaslasega ning tutvustas teda oma prominentidest sõpradele, kelle seas oli ka prints Albert II,» ütles lähedalseisev isik ajalehele New York Post.

Sarnaselt Millsile on ka tema endine abikaasa, Sir Paul McCartney endale uue silmarõõmu leidnud, kelleks on näitlejatar Rosanna Arquette.

Paarikest, kes sai tuttavaks ühel New Yorgi peol ning keda nähti hiljem koos kontserte külastamas, külastas eelmisel nädalal Londoni Kentwood House´i aedade kompleksi´ning lahkus sealt käsikäes sama autoga.

Mõne aja pärast võis näha, kuidas auto peatus ning Paul väljus autost, et Rosannale uks avada. Näitlejatar astus autost välja, pani käed ümber Pauli ning suudles teda õrnalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles