Järgmine kinohitt tulekul? Loe, millisest armuloost räägib «50 varjundi» autori uus erootiline romaan

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Dornan ja Dakota Johnson filmis «50 halli varjundit»
Jamie Dornan ja Dakota Johnson filmis «50 halli varjundit» Foto: Chuck Zlotnick / AP / Scanpix

Maailmakuulsa «50 halli varjundi» raamatutriloogia autor E.L. James teatas, et peagi ilmub tema sulest täiesti uus romaan pealkirjaga «The Mister». 

Uue romaani peategelaseks on tragöödia tagajärjel perekonna vara päriv hämara minevikuga sinivereline britt Maxim Trevelyan, kes kohtub noore naisterahvaga Alessia Demachiga, kelle jaoks saab autori sõnutsi tõeks «ehtne 21. sajandi Tuhkatriinu lugu», vahendab People. 

Kuigi E.L. Jamesi fännibaas koosneb suuresti neist, keda paelus «50 halli varjundi» lugude paheline sadomaso-temaatika, siis on uus lugu 55-aastase kirjaniku kinnitusel hoopis teistsugune, ent üks jääb siiski samaks – peategelasel on vara nagu raba ning lugu läheb väga sensuaalseks ja kirglikuks. «See on armulugu nagu ameerika mäed, täis ohte ja iha, mis jätab lugeja täiesti hingetuks kuni viimase leheküljeni välja,» lubab autor. 

James'i erootilist «50 halli varjundi» triloogiat on üle maailma müüdud enam kui 150 miljonit koopiat ning raamatute põhjal on valminud kolm samanimelist filmi (2015, 2017 ja 2018), mis teenisid kinodes kokku 1,3 miljardit dollarit. 

Jääme ootama uudiseid, mil «The Misteri» filmiõigused ära ostetakse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles