Vaata uuesti: Tommy Cashi EMA tänukõned olid humoorikalt geniaalsed!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash on tuntud eriskummaliste videote poolest. Kas ka pulmapildid pole muud kui reklaamitrikk?
Tommy Cash on tuntud eriskummaliste videote poolest. Kas ka pulmapildid pole muud kui reklaamitrikk? Foto: Pilt videost

Šokiräppar Tommy Cash võidutses Eesti Muusikaauhindadel kahes kategoorias: Aasta Hip-Hop/Rapalbum ja Aasta Muusikavideo. Räpparit ennast paraku galal kohal ei olnud, ent tema videotervitused olid igati meeldejäävad.

Aasta Hip-Hop/Rapalbumi tiitli võitis Tommy Cash albumi «¥€$» eest. 

«Tere kõigile! Mul on sügavalt hea meel vastu võtta see auhind,» sõnas Cash videos. «Tänan teid, kes valisid just selle albumi aasta parimaks. See on kõigile neile, kes täitsid Saku Suurhalli; neile, kes on toetanud mind alates esimesest päevast; kogu sound tiimile, produceritele - teieta see album poleks kunagi juhtunud.»

«Ja kõigile neile, kes ei lõpeta oma unistuste tagaajamist. Ma usun teisse. Aitäh,» lõpetas ta.

Aasta Muusikavideo kategooria kindel võitja oli Tommy Cash nagunii, küsimus oli vaid selles, milline tema eksperimentaalsetest videotest parimaks valitakse: «Little Molly», «Pussy Money Weed» või «X-Ray». 

Võitjaks osutus «Little Molly», mille režissöörideks olid Tommy Cash ja Anna-Lisa Himma.

«Tere, aitäh teile. See aasta oli kõva konkurents, aga ma arvan, et me video oli parim. Anna-Lisa Himma, aitäh! CJ Kask, aitäh! Denis Strahhov, aitäh! Aitäh, Sven-Erik Mändmaa! Aitäh, Highvoltage! Aitäh, Widescreen Studios! Aitäh! By the way, Kumusse tuleb Tommy Cashi näitus kahe kuu pärast. Näeme seal!» sõnas Cash oma videos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles