Nõia-Ints tegi oma elus kannapöörde - mees tuulutab rikaste prouade koeri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Ints tegi oma elus kannapöörde - mees tuulutab rikaste prouade koeri
Nõia-Ints tegi oma elus kannapöörde - mees tuulutab rikaste prouade koeri Foto: Erakogu

Meedias palju kõmu tekitanud kaunitar Inga Kallberg aka Intsu-Inga tegi hiljuti oma elus totaalse kannapöörde. Naiivset neiut, keda mõned aastad tagasi Indrek Leiburi ehk Nõia-Intsu käevangus nähti, väidetavalt enam ei eksisteeri. Ta töötab Kanal 2 alluvuses ning juhib öösaadet «NightChat» ja kinnitab, et armastab oma tööd väga.

Kannapöörde tegi oma elus hiljuti ka Nõia-Ints. Mees rabab tööd teha varavalgest hilisööni nii Tallinnas, kui üle lahe Helsingis.

Intsu-Inga pajatas hiljuti ka Buduaari veergudel, et tal on hetkel elus suuremat sorti muudatused käsil.  Nimelt on blond kaunitar otsustanud hakata järgmisest kuust alates tõsiselt tegelema sellise spordialaga nagu seda on bikini fitness.

«Olen looduse poolt kaasa saanud väga head geenid ning trennis käimises olen juba nii-öelda vana lõvi,» ütleb ta.

Ka Nõia-Intsu elus puhuvad uued tuuled. Meest võib näha näiteks varahommikuti Kadrioru pargis uhkeid koeri pissitamas.

«Käin jah varahommikuti, umbes poole kuuest alates, rikaste prouade koeri tuulutamas,» kinnitab staarnõid. «Olen vähese unega ja see amet sobib mulle suurepäraselt.»

«Nädalakese olen Tallinnas, nädalakese Soomes ehitusel tööl. Hea vaheldus ja papp jookseb.»

«Hetkel on mu kõige erilisem ja väärtuslikum tõukoer, kellega jalutamas käin Tiibeti mastiff, kel  nimeks Jennifer. Sellise koera hind algab 5000.- eurost. Jenniffer kuulub harulduste hulka, sest tema karv läigib sinakalt.»

«Minu arust soetas ka dalai-laama endale taolise koera, aga selle hind oli 40 000.- euro ringis,» on Ints koertemaalimas toimuvaga kursis.

«Hetkel võtangi vastu tööpakkumisi koerte jalutamiseks ja miks mitte ka lastega jalutamiseks. Pereinimestel tänapäeval väga kiire, karjäär ja puha... Mul aega küll koerte ja põnnidega Kadriorus jalutada,» räägib töölainel seilav Nõia-Ints.

Kiika pite!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles