Gordon Ramsay elu suurim väljakutse? Kuulus kokk sööb ülivürtsikaid kanatiibu, valab pisaraid, vannub ja kannatab

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Ramsay tulikuumas saates
Gordon Ramsay tulikuumas saates Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Šotlasest telekokk Gordon Ramsay, kes on aastate jooksul söönud igasuguse kvaliteediga toite ning kes on tuntud oma terava keele poolest, astus vastu oma suurimale väljakutsele, kui sõi ülivürtsikaid kanatiibu.

YouTube'is on kanal First We Feast, mis toodab veebiseriaali «Hot Ones» ja on justkui tavaline intervjueerija-intervjueeritava saade. Kuid mitte päris. Sellel saatel on oma vigur. Samal ajal, kui saatejuht Sean Evans küsib saate külaliseks oleva kuulsa inimese käest tema elu ja karjääri kohta käivaid küsimus, süüakse samal ajal järjest suureneva vürtsikuse astmega kanatiibu.

Saate vaatajate jaoks manatakse ekraanile tiibade kangus, mida arvestatakse Scoville skaala järgi. Sean ja saatekülaline söövad kokku ära kümme tiiba, alustades umbes Scoville'i järgi 600 ühikust ning lõpetades «Last Dabiga», mis on skaala järgi üle kahe miljoni. Kaks miljonit tundub nagu pistaks põleva söetüki endale suhu.

Tiibade söömise teeb lihtsamaks järkjärgult kangemaks minemine. Kui kohe kõige kangem suhu pista, siis kaotaks keel kiiresti oma maitsetunnetuse. Kuigi järjest kangemaks minemine teeb asju kergemaks, siis on külalisel ja saatejuhil ka klaas vett ning piima, mida nad juua saavad, et suus valitsevat kõrvetavat kuumust leevendada. Kuid ka see ei päästa mõlemat osapoolt umbes kaheksandana proovitava tšilli «'Da Bomb» eest, mis on nii paljudele kuulsatele külalistele palju kahju teinud ning neid valikuid elus kahetsema pannud.

«Hot Ones» saatekülaliste hulka kuuluvad sellised tuntud inimesed nagu Jack Black, Ricky Gervais, Michael Cera, Charlize Theron, Kevin Hart, Bill Burr, T.J. Miller, Coolio, Tony Hawk, James Franco, Bryan Cranston, Russell Brand, Neil deGrasse Tyson, Seth Rogen jpt.

Nüüd, kaheksanda hooaja esimeses osas, oli Gordon Ramsay kord. Kõikide episoodide kommentaaridest võib lugeda, et telekokk on kõige nõutum saatekülaline, kelle arvamusest peavad lugu paljud ning reaktsiooni tahavad näha miljonid. 

Saade on vaid mõne tunniga teeninud ligi 400 000 vaatamist ja 7100 kommentaari.

Vaata videost, kuidas Gordon Ramsay omadega hakkama sai!

SPOILER: ropendamist ja vandumist on palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles