Uus film tulekul: «Käsna-Kalle Kantpüks 3» rändab ajas tagasi saatuslikku suvelaagrisse

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Käsna-Kalle Kantpüks»
«Käsna-Kalle Kantpüks» Foto: PARAMOUNT PICTURES / Ronald Gran / Scanpix

Populaarne multifilmisarja «Käsna-Kalle Kantpüks» tegelased seiklevad peagi kolmandas täispikas animafilmis.

MovieWebi teatel on «Käsna-Kalle Kantpüks 3» tootmine juba käia pandud ning pealkirjaks saab sel olema «SpongeBob Squarepants 3: It's A Wonderful Sponge» ehk film hakkab kandma alapealkirja «Küll käsn on imeline».

Kuuldavasti plaanib Paramount Animation filmi veealustes stseenides esmakordselt kasutada täielikult arvutigraafikat, samuti on plaanis kasutada mängufilmielemente, nagu ka esimeses filmis. Tegevuse kohta pole hetkel teada muud, kui et tegu saab olema nn eellooga kogu saagale, mis jutustab loo sellest, mismoodi Käsna-Kalle oma sõpradega suvelaagris tutvus ja kust kõik multika hilisemad seiklused alguse said. Loo lavastab multika pikaajaline stsenarist Tim Hill ning välja tuleb film juulis 2020.

Varasemalt on Bikiinipõhja elanikest valminud kaks täispikka filmi: esimene aastal 2004 ning teine 2015. Nickleodeoni telekanalil jookseb 1999. aastal alustanud ülimenukast multikast nüüdseks juba 12. hooaeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles