Südantsoojendavad kaadrid: tütar täitis surmahaigust põdeva ema viimase soovi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglanna Kerry Webb abiellumas. Ta nihutas oma pulmapäeva lähemale, et täita surmavat haigust põdeva ema viimane soov.
Inglanna Kerry Webb abiellumas. Ta nihutas oma pulmapäeva lähemale, et täita surmavat haigust põdeva ema viimane soov. Foto: St Michael’s Hospice / SWNS / St Michael’s Hospice / SWNS

Inglanna Kerry Webb (31) tegi kõik enesest oleva, et täita surmavat haigust põdeva ema viimane soov.

Nimelt diagnoositi Kerry emal kuus nädalat tagasi vähk ning arstid andsid talle vaid mõne kuu elulootust. Ema Cindy ainukeseks sooviks oli näha aga oma tütart abiellumas.

Kuna Kerry kartis, et ema tema pulmapäeva muidu ei näe, nihutas ta tähtsa kuupäeva lähemale. Seda kõike tänu St. Michaeli haigla personalile, kus tema ema eest hoolitsetakse.

Ema Cindy ainukeseks sooviks oli näha oma tütart abiellumas.
Ema Cindy ainukeseks sooviks oli näha oma tütart abiellumas. Foto: St Michael’s Hospice / SWNS / St Michael’s Hospice / SWNS

Paarike vahetas abielu tõotusi ja tegemist oli sümboolse tseremooniaga, nende pulmateenistus järgneb hiljem. Tseremoonia toimus 19. jaanuaril ning sellest võttis osa ligi 50 lähikondlast. 

Kuna pulmapidu planeeriti kiiresti, ei jõudnud Kerry isegi kleiti valida. Selle asemel kandis ta hoopis kleiti, mis talle annetati. Paarike nautis oma esimest tantsu ja seejärel said pidulised nautida St. Michaeli haigla personali valmistatud toitu.

Inglanna Kerry Webb tegi kõik enesest oleva, et täita surmavat haigust põdeva ema viimane soov.
Inglanna Kerry Webb tegi kõik enesest oleva, et täita surmavat haigust põdeva ema viimane soov. Foto: St Michael’s Hospice / SWNS / St Michael’s Hospice / SWNS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles