OTSE: Eesti Muusikaauhinnad 2019 gala lava pealt ja kaadri tagant!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jagatakse Tallinnas Saku suurhallis välja Eesti Muusikaauhinnad. Kanal 11 teeb eksklusiivse otseülekande, kust näeb, mis toimub suurejoonelisel galal kaadri taga. Ülekannet näeb ka Elu24 vahendusel!

Eesti Muusikaauhinnad 2019 gala jõuab Eesti Meedia kanalite vahendusel nii üle Eesti kui ka piiri taha ajaloo laiaulatuslikuma kajastusega. Otseülekannet on võimalik jälgida Kanal 2 vahendusel, lavatagust melu näeb Kanal 11 ekraanilt, eksklusiivseid välkuudiseid Elu24 lehelt ja kontsertülekannet kuuleb Elmari raadios.

Saatejuhid Robert Rool, Piret Laos ja Jüri Butšakov tervitavad üritusele saabujaid, uurivad lava taga vahetuid emotsioone, intervjueerivad võitjaid ja hoiavad kõigi tuju üleval.

Eesti Muusikaauhindade gala show-programm algab kell 19.30, Saku suurhalli uksed avatakse kell 18.00.

Galal astuvad üles Ott Lepland, Rein Rannap, ÖED, Bert Prikenfeld ehk Bert on Beats, Maian, Lenna, Ewert and The Two Dragons, Uudo Sepp, Revals, Duo Ruut, Talbot, NOËP, Victor Crone, The Boondocks ja auhinna «Panus Eesti Muusikasse» pälviv kollektiiv Mahavok.

Õhtut juhivad Reigo Ahven ja Triinu «Lepatriinu» Paomets.

Otseülekannet näeb nii Kanal 11 kui ka Elu24 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles