Otsus on tehtud! Nõid Alisa näljutab end senikaua, kuni karusloomafarmide osas tehtud otsust muudetakse (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisa Verde
Alisa Verde Foto: Instagram

«Selgeltnägijate tuleproovi» ülekaalukalt võitnud nõid Alisa Verde teatas sotsiaalmeedias, et hakkab pidama näljastreiki, sest soovib karusnahafarmide töö lõpetamist.

Nõid Alisa jagas eile Instagramis postitust, milles teatab, et alustab näljastreigiga, kuniks karusnahafarmide tegevuse jätkamise otsus on muudetud.

«Ma kuulutan homme välja, et hakkan näljutama, kuni otsus muudetakse. Minu otsus on tehtud, ning pole vaja mind ümber veenda,» kirjutab naine postituses.

Eile, 22. jaanuaril lükkas riigikogu 28 vastu- ja 25 poolthäälega ning ühe erapooletuga menetlusest välja 18 parlamendisaadiku esitatud eelnõu, mis näeb ette karusloomafarmide sulgemise viieaastase üleminekuajaga. 

Loomade eestkoste organisatsioon MTÜ Loomus jagas oma Facebookis pilte riigikogulastest, kes olid loomade poolt, kuid ka neid, kes ei toetanud karusloomafarme keelustavat eelnõu.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles