2019. aastal teostab Airbaltic Tallinnast oluliselt rohkem otselende

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: airBaltic

2019. aastal hakkab Airbaltic teostama Tallinnast iganädalaselt kuni 104 otselendu 12 erinevasse sihtkohta. Võrreldes 2018. aastaga tähendab see firma lennusageduse kasvu kuni 73 protsendi võrra.

«Me jätkame oma Tallinna teenusemahtude kasvatamist. Käesoleval aastal lisame Eesti pealinna veel kolm uut otselendu avastamist väärt sihtkohtadesse ning suurendame iganädalaste lendude arvu teistesse Tallinnast väljuvatesse sihtkohtadesse,» ütles Airbalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

«Kasvava hulga otselendude teenindamiseks paiknevad Tallinnas juba kaks meie uut Airbus A220-300 lennukit. Uued lennumasinad pakuvad suurepärast lennukogemust, mida toetavad laiemad istmed, suuremad aknad ning rohkem ruumi pagasile,» lisas Gauss.

2018. aastal lennutas Airbaltic rohkem kui 440 000 Eesti reisijat. Aastaga on lennufirma suurendanud oma haaret Eestis 14 protsendi võrra.

Tallinnast pakub Airbaltic otselende Amsterdami, Berliini, Londonisse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini ning Vilniusesse, lisaks sellele ka mugavaid ühenduslende läbi Riia. Juunis käivitab Airbaltic uued otselennud Malagasse, Brüsselisse ning Kopenhaagenisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles