Kevin Spacey mänedžeri eksnaise arvates on Spacey ta lastele ohtlik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Spacey (vasakul) ja ta mänedžer Evan Lowenstein
Kevin Spacey (vasakul) ja ta mänedžer Evan Lowenstein Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Seksuaalses ahistamises süüdistatava ameeriklasest näitleja Kevin Spacey mänedžeri Evan Lowensteini eksnaine Kassini Lowenstein peab Spaceyt ohtlikuks ahistajaks ja ei soovi, et ta lapsed staariga kokku puutuvad.

Briti meedia teatel lahutasid Lowensteinid 2015. aastal ning kokkuleppe kohaselt on lastel õigus olla teatud aja isa juures, kuid nüüd ei luba naine lapsi enam nende isa juurde. 

Kassini Lowensteini teatel on 59-aastane Spacey tema silmis ohtlik seksuaalkurjategija, kes võib ta lapsi ohustada.

Kevin Spacey 7. jaanuaril 2019 Massachusettsis Nantucketis kohtus
Kevin Spacey 7. jaanuaril 2019 Massachusettsis Nantucketis kohtus Foto: Steven Senne / AP/Scanpix

Lahutanud paaril on neli last: 15-aastane Ayla, 13-aastane Kole, kümnene Sheyn ja seitsmene Liam.

Kassini Lowenstein andis oma mehele ultimaatumi, et Spacey ei tohi nende laste läheduses olla ega lastega suhelda.

Naine tahab läbi kohtu saada laste hooldusõigust endale, kuna tema sõnul ei hoolitse mees laste eest piisavalt ega maksa õigel ajal elatusraha.

Kevin Spaceyt süüditatakse 18-aastase noormeha ahistamises 2016. aastal Massachusettsis Nantucketi ööklubis The Club Car. Süüdistuse kohaselt patsutas Spacey mitme minuti jooksul noormehe keha.

Massachusettsis Nantucketis asuv ööklubi The Club Car, kus süüdistuse kohaselt Kevin Spacey ahistas 18-aastast noormeest
Massachusettsis Nantucketis asuv ööklubi The Club Car, kus süüdistuse kohaselt Kevin Spacey ahistas 18-aastast noormeest Foto: Reuters/ScanPix

Spacey eitab noormehe ahistamist, kuid võttis omaks, et pani käe ta õlale, kui nad suhtlesid.

Spacey astus jaanuari alguses Nantucketis kohtu ette, järgmine kohtuistung on 4. märtsil.

Skandaal Spacey ümber algas 2017. aasta sügisel, kui näitleja Anthony Rapp teatas aastatetagusest ahistamisest. Rappi teatel oli ta vaid 14-aastane, kui ta siis 28-aastase Spacey ohvriks langes.

Kevin Spacey 11. juunil 2017 New Yorgis Tony auhindade jagamisel
Kevin Spacey 11. juunil 2017 New Yorgis Tony auhindade jagamisel Foto: Carlo Allegri / Reuters/Scanpix

Nüüdseks on paarkümmend meest Spaceyt seksuaalses ahistamises ja ka vägistamiskatsetes süüdistanud. Samas ei ole keegi neist teda kohtusse kaevanud.

Spacey oli pärast skandaali lahvatamist mitu kuud Arizonas asuvas eksklusiivses ravikeskuses ravil. Ta kadus rohkem kui üheks aastaks avalikkusest, olles nüüd tagasi, kuna pidi kohtu ette astuma.

Paljud Spacey kaasstaarid ja teised avaliku elu tegelased on asunud tema kaitsele ja nõuavad, et Spaceyle antakse uus võimalus.

Evan Lowensteinist sai Spacey mänedžer 2016. aastal pärast seda, kui Spacey vallandas 28 aastat ta mänedžeriks olnud Joan Horowitzi.

Kevin Spacey (vasakul) ja ta mänedžer Evan Lowenstein
Kevin Spacey (vasakul) ja ta mänedžer Evan Lowenstein Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles