Video: Sussexi hertsoginna sai sama pakkumise, mis kunagi tehti printsess Dianale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana 1989 (vasakul) ja Sussexi hertsoginna Meghan 2019
Printsess Diana 1989 (vasakul) ja Sussexi hertsoginna Meghan 2019 Foto: Anwar Hussein/SIPA /Scanpix

Briti Sussexi hertsoginna Meghan sai pakkumise, mis varem on tehtud Cambridge’i hertsoginna Catherine’ile, printsess Eugeniele, printsess Beatrice’ile ja printsess Dianale.

Briti Vogue’i peatoimetaja, 46-aastane Edward Enniful teatas, et ta tegi 37-aastasele hertsoginna Meghanile pakkumise olla järgmine briti kuningliku pere liige, kes on selle ajakirja esikaanel, teatab msn.com.

Ennifuli arvates on ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle toonud kuningakotta uut mõtlemist ja uuel viisil tegutsemist.  

Sussexi hertsoginna Meghan külastas 2018. aasta detsembris Londonis kuningliku pere patronaaži all tegutsevat varjupaika
Sussexi hertsoginna Meghan külastas 2018. aasta detsembris Londonis kuningliku pere patronaaži all tegutsevat varjupaika Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

«Tegime hertsoginna Meghanile pakkumise, aastaid tagasi tegime sama pakkumise ka hertsoginna Catherine’ile ja printsess Dianale,» teatas peatoimetaja

Ta jätkas, et tema arvates on hertsoginna Meghan ja hertsoginna Catherine omavahel võistlejad, samas nende moemaitse on erinev. Meghan on julgem, Catherine konservatiivsem.

Cambridge'i hertsoginna Catherine külastas 22. jaanuaril 2019 Londonis Lewishamis asuvat heategevusorganisatsiooni
Cambridge'i hertsoginna Catherine külastas 22. jaanuaril 2019 Londonis Lewishamis asuvat heategevusorganisatsiooni Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix

Möödunud aastal olid Briti Vogue’i septembrinumbri esikaanel prints Andrew ja Sarah Fergusoni tütred, 30-aastane printsess Beatrice ja 28-aastane printsess Eugenie.

Printsess Eugenie oma pulmapäeval 12. oktoobril 2018
Printsess Eugenie oma pulmapäeval 12. oktoobril 2018 Foto: ALASTAIR GRANT / AFP/Scanpix

Cambridge’i hertsoginna Catherine, varasema nimega Catherine «Kate» Middleton oli selle ajakirja esikaanel 2016. aastal, poseerides siis Vogue’i 100. aastapäeva numbri jaoks.

Briti Vogue’i toimetajate sõnul oli neil Catherine’iga väga meeldiv koostööd teha.

«Minu jaoks oli hertsoginna Catherine’iga suhtlemine eriline kogemus. Olen uhke, et saime temaga väga hea intervjuu ja fotod. Kuningliku pere noored naisliikmed on väga kenad ja neid tasub kajastada,» lausus endine peatoimetaja Alexandra Shulman.

Hertsoginna Catherine’i ja hertsoginna Meghani ämma, printsess Diana, kes hukkus 31. augustil 1997 Pariisis autoõnnetuses, pilt ilmus Briti Vogue’i esikaanel näiteks 1991.

Printsess Diana on olnud selle ajakirja esikaanel neli korda – 1981, 1991, 1994 ja 1997.

Printsess Diana 1997. aasta juulis
Printsess Diana 1997. aasta juulis Foto: Ben Curtis / PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Hertsoginna Meghan ootab last, kes peaks sündima aprill lõpul. Seega ei ole oodata, et ta poseeriks Vogue’i jaoks lähiajal, võib olla alles aasta pärast.

Sussexi hertsoginna Meghan 16. jaanuaril 2019 Cirque Du Soleil etendusel «Totem» Londonis Royal Albert Hallis
Sussexi hertsoginna Meghan 16. jaanuaril 2019 Cirque Du Soleil etendusel «Totem» Londonis Royal Albert Hallis Foto: Rogers George/SIPA /Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles